in

Haos în aeroporturile din Anglia, cozi infernale, zboruri anulate sau suprarezervate, bagaje pierdute: ”Este o nebunie”

Haos în aeroporturile din Anglia, cozi infernale, zboruri anulate sau suprarezervate, bagaje pierdute: ”Este o nebunie”.

Mii de turiști au trecut astăzi printr-un adevărat coșmar pe aeroporturile din Anglia. Pasagerii s-au confruntat cu cozi de cinci ore la aeroporturi, unii nu au putut intra în aeroport iar alții, din cauza amânării unor zboruri au fost nevoiți să doarmă pe unde au apucat, în interiorul terminalelor, scrie The Sun.

Haos la Aeroportul Gatwick: Pasagerii au rămas blocați „ca niște animale” timp de șase ore, înainte de a „fi trimiși acasă”

Mulțimi uriașe au fost văzute șerpuind prin terminalele din Marea Britanie astăzi, după ce sute de zboruri au fost anulate înaintea vacanței primei jumătăți de an.

Un pasager a scris pe Twitter: “Carnagiu absolut la Aeroportul Manchester în această dimineață.”

Elizabeth Line: O nouă linie de tren s-a deschis la Londra. Oamenii au stat la coadă de la miezul nopții


Haos în aeroporturile din Anglia

O altă persoană a avertizat: “Atenție pentru toți cei care călătoresc din Manchester. “Este o nebunie… Ne-a luat mai mult de 2,5 ore să ne înregistrăm și să trecem. Acum a întârziat două ore pentru a zbura de fapt.

Acest lucru vine în contextul în care britanicii sunt avertizați de haosul din trafic din această săptămână – 20 de milioane de călătorii urmând să fie efectuate în timpul weekendului Jubileului Reginei.

De asemenea, sute de turiști și-au văzut planurile de vacanță ruinate în weekend, cu așteptări de opt ore în aeroporturi și zboruri anulate din cauza mesajelor.

Bagaje abandonate

Multe familii au fost nevoite să aștepte în fața aeroportului din Bristol de la ora 5 dimineața, în timp ce pasagerii din Manchester au descris întârzieri de cinci ore în mijlocul “carnagiului”.

Unii britanici au povestit cum au fost nevoiți să își abandoneze bagajele după ce nu au reușit să se prezinte la sosiri.

O pasageră se întorcea de la Santorini la Gatwick, când zborul ei a fost deviat spre Luton din cauza lipsei de combustibil în avionul EasyJet. Ea a declarat pentru MailOnline: “Am ajuns acasă astăzi la primele ore ale dimineții. Bagajele noastre încă nu fuseseră trimise, după ce au spus că vor ajunge aici.”

“Compania aeriană pur și simplu nu pare să știe ce face. Ochelarii și lentilele mele de contact erau și ele înăuntru, așa că nu pot vedea nimic – așa că a trebuit să lipsesc de la serviciu astăzi. Este o adevărată harababură.”, a mai spus ea.

Zboruri ”suprarezervate”

Alți pasageri au fost anunțați că nu au putut urca în zborurile lor din cauza “suprarezervării”.

Un pasager, în vârstă de 31 de ani, din Londra, care călătorește la Roma cu Vueling, a așteptat două ore și jumătate la coadă la check-in. El a declarat: “Este șocant. Am fost chiar dat afară din ultimul zbor pentru că au făcut overbooking. Patru persoane nu au fost lăsate să urce în avion. Este cu adevărat șocant, nu voi mai folosi această companie.”

“Mi-au promis că voi fi în zborul de la ora 9:00, dar acum sunt în cel de la ora 15:00.”, a completat el.

Au dormit în aeroport

Noaptea trecută, pasagerii din Stansted au campat unul lângă altul pe podeaua aeroportului, după ce anularea zborurilor i-a lăsat blocați. Haosul a continuat și în această dimineață, turiștii venind mai devreme pentru zboruri, “ceea ce a sporit aglomerația”.

Un călător din Bristol a declarat: “Doar jumătate din benzile de securitate sunt deschise și nu FastTrack. Mai multe ore pentru a trece, cu cozi care începeau la 300 de metri pe drumul de afară. Toată lumea spunea că este ca la o grădină zoologică – și a fost o descriere destul de potrivită.”

Blocați în aeronave

Un pasager din Westhoughton, Bolton, a sosit la aeroportul din Manchester sâmbătă, la ora 22:00, după ce se afla în vacanță în Menorca împreună cu fiica sa de opt ani.

“Zborul nostru a fost din fericire întârziat doar cu o oră, dar apoi a trebuit să așteptăm la bordul avionului la Manchester, deoarece nu era disponibil niciun pod aerian pentru noi”, a spus ea.

“Ni s-a spus că vom avea o așteptare de 30 de minute pentru bagajele noastre, dar de fiecare dată când toată lumea a întrebat, a fost întotdeauna de 30 de minute.

“Am așteptat trei ore până când ni s-a spus, în jurul orei 2 dimineața, că va trebui să completăm un formular și să mergem acasă”.

EasyJet a anulat 200 de zboruri

Multe probleme au venit după ce EasyJet a anunțat că va anula peste 200 de zboruri de la Gatwick în următoarele zece zile, în timp ce Tui a dat un anunț cu un “număr mic” de zboruri anulate de la Gatwick, Birmingham și Manchester.

EasyJet a precizat că anulările sale vor afecta aproximativ 24 de zboruri pe zi de pe aeroportul Gatwick din Londra între 28 mai și 6 iunie.

Între timp, Tui a declarat că “diverse probleme operaționale și de lanț de aprovizionare” sunt de vină pentru anularea zborurilor sale.

Sâmbătă, unii clienți Tui au fost nevoiți să aștepte patru ore pentru ca un pilot să apară pentru un zbor de la Manchester la Kos – lucru pentru care compania și-a cerut scuze.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Bărbat înjunghiat în nordul Londrei, în Wood Green. Martorii au văzut victima „acoperită de sânge”

Neglijență medicală GRAVĂ în Marea Britanie: Decese la naștere, copii născuți morți sau cu leziuni cerebrale

Neglijență medicală GRAVĂ în Marea Britanie: Decese la naștere, copii născuți morți sau cu leziuni cerebrale