in

Haos în Londra. Greva de la metrou paralizează capitala britanică

Haos în Londra. Greva de la metrou paralizează capitala britanică

Londra se confruntă azi, 26 noiembrie, cu un adevărat haos după ce Uniunea Națională a Lucrătorilor Feroviari, Maritimi și din Transporturi (RMT) a anunțat o serie de greve la metroul din capitala britanică.

Vor fi întreruperi semnificative pe liniile Victoria, Northern, Piccadilly și Jubilee, începând din această dimineață, 26 noiembrie.

RMT, care are peste 80.000 de membri, întrerupe lucrul timp de 24 de ore pe cele cinci linii de metrou anunțate, de la ora 4:30, vineri, 26 noiembrie.

De asemenea, vor fi greve pe liniile Central și Victoria de la 20.30 până la 4.30, în fiecare sâmbătă și duminică, începând din acest weekend și până pe 18 decembrie.

În consecință, TfL a avertizat că aceste linii se vor confrunta cu perturbări severe, de la ora 19:00, în fiecare weekend, scrie Evening Standard.

Iată programul grevelor de la metrou:

26 noiembrie, ora 4.30 – 27 noiembrie, ora 4.29 (Central, Jubilee, Northern, Piccadilly și Victoria)


27 noiembrie, ora 20.30– 28 noiembrie, ora 04.29 (Central și Victoria)

3 decembrie, ora 20.30– 4 decembrie, ora 4.29 (Central și Victoria)

4 decembrie, ora 20.30– 5 decembrie, ora 4.29 (Central și Victoria)

10 decembrie, ora 20:30– 11 decembrie, ora 4:29 (Central și Victoria)

11 decembrie, ora 20:30– 12 decembrie, ora 4:29 (Central și Victoria)

17 decembrie , ora 0:30 – 18 decembrie, ora 4:29 (Central și Victoria)

18 decembrie, ora 4.30 – 19 decembrie, ora 4.29 (Central, Jubilee, Northern, Piccadilly și Victoria).

Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate

Transport for London a anunțat recent că serviciul de metrou de noapte al Londrei va fi reluat din 27 noiembrie, pe liniile Victoria și Central.

RMT spune că schimbările au dus la „cereri inacceptabile și intolerabile” asupra membrilor săi și a echilibrului dintre viața profesională și cea privată.

Ce linii vor fi afectate?

Membrii RMT vor organiza greva pe cinci linii – Victoria, Central, Northern, Piccadilly și Jubilee.

Chiar dacă nu se confruntă cu o greva, protestul este de așteptat să aibă un efect secundar și asupra liniilor Bakerloo, Circle, District, Hammersmith & City și Metropolitan.

TfL a numit grevele „inutile”, adăugând că mecanicii de locomotivă vor trebui să lucreze doar aproximativ patru schimburi de noapte pe an.

Nick Dent, directorul departamentului Operațiuni cu clienții de la metroul londonez, a declarat: „Într-un moment atât de important pentru redresarea capitalei, suntem extrem de dezamăgiți de faptul că RMT amenință Londra cu această acțiune inutilă.”

„Repornirea metroului de noapte este un moment semnificativ pentru economia nocturnă și pentru londonezii care călătoresc noaptea târziu, care vor avea timpi de călătorie îmbunătățiți și o opțiune suplimentară de călătorie sigură. Ne-am întâlnit cu RMT câteva luni prin ACAS, pentru a încerca să rezolvăm problemele și rămânem deschiși să discutăm în continuare.”


…Haos în Londra. Greva de la metrou paralizează capitala britanică…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

COVID - VARIANTA GROAZEI. Marea Britanie interzice călătoriile din mai multe țări africane. Vaccinurile, ineficiente la varianta Botswana

COVID – VARIANTA GROAZEI. Marea Britanie interzice călătoriile din mai multe țări africane. Vaccinurile, ineficiente la varianta Botswana

Marea Britanie cere returnarea tuturor migranților în Franța. Londra și Parisul, la cuțite

Marea Britanie cere returnarea tuturor migranților în Franța. Londra și Parisul, la cuțite