in

Haos în transportul public din Londra, nouă linii de metrou sunt închise din cauza grevelor

Haos în transportul public din Londra. Navetiștii londonezi s-au confruntat joi dimineață cu un adevărat haos în transport, nouă din cele 11 linii de metrou fiind închise din cauza unei greve de 24 de ore a personalului de la metroul londonez.

Pasagerii au fost îndemnați să evite metroul și să verifice înainte de a călători din cauza ultimei greve a personalului din sindicatele RMT și Unite, în cadrul unei dispute de lungă durată privind locurile de muncă și pensiile. Se așteaptă ca serviciile de pe Elizabeth Line, Docklands Light Railway, tramvaiele și serviciile feroviare naționale să funcționeze normal, dar ar putea fi mai aglomerate la orele de vârf, scrie The Guardian.

O grevă la metroul londonez va opri joi aproape toate serviciile de metrou și va încetini o mare parte din capitală

Haos în transportul public din Londra

La metrou, doar liniile Central, District și Northern au fost parțial deschise, trenurile circulând pe o mică parte din traseele lor normale. Linia London Overground a fost parțial suspendată.

Autobuzele londoneze erau supraaglomerate și circulau mai încet din cauza drumurilor mai aglomerate, călătorii fiind refuzați de autobuzele pline.

Navetiștii și-au exprimat pe rețelele de socializare solidaritatea față de muncitori, plângându-se totodată de cozile masive și de autobuzele înghesuite.


Firma de tehnologie de localizare TomTom a declarat că joi dimineață a existat o mică schimbare în traficul de pe drumurile londoneze în comparație cu cel de acum o săptămână, ceea ce, potrivit expertului în trafic Andy Marchant, reflectă faptul că navetiștii s-au obișnuit cu întreruperile după luni de greve regulate și își planifică atent călătoriile sau lucrează de acasă.

În fața stațiilor de metrou din Londra au fost instalate linii de pichetare, ocupate în principal de membrii RMT, cărora li se alătură în acțiunea industrială aproximativ 1.000 de membri Unite.

Se așteaptă ca perturbările din metrou să persiste până vineri dimineață, pe măsură ce personalul se întoarce la serviciu.

Discuțiile de marți nu au reușit să evite greva.

Secretarul general adjunct al RMT, John Leach, a făcut apel la TfL și la primarul Londrei să “ia apărarea personalului”, care se află în grevă pentru a șasea oară în acest an, deși pierde bani de fiecare dată. El a declarat pentru agenția de presă PA în fața stației King’s Cross St Pancras: “Nu-și dau seama în conducere că există o problemă serioasă aici?”.

Glynn Barton, directorul operațional al TfL, a declarat: “Aș dori să îmi cer scuze clienților noștri pentru orice perturbare cauzată de acțiunea sindicală de joi.

“Clienții ar trebui să verifice înainte de a călători joi și îi sfătuim să se aștepte la un serviciu foarte limitat sau chiar la niciun serviciu în metrou”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

greva metrou londra

O grevă la metroul londonez va opri joi aproape toate serviciile de metrou și va încetini o mare parte din capitală

catinca nistor contract reziliat

Șefei ICR Londra i-a fost reziliat contractul de închiriere a locuinței, aceasta se va muta în sediul institutului