in

Îngrijorări la Palatul Buckingham: Harry, chemat acasă să o vadă pe Regina Elisabeta II „până nu e prea TÂRZIU”

Îngrijorări la Palatul Buckingham: Harry, chemat acasă să o vadă pe Regina Elisabeta II „până nu e prea TÂRZIU”

Regina Elisabeta II a fost internată în spital săptămâna trecută, iar diagnosticul primit și faptul că și-a anulat mai multe evenimente publice ridică îngrijorări în rândul susținătorilor Casei Regale și a suveranei britanice.

Regina Elisabeta II a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost internată în spital săptămâna trecută, pentru „investigații preliminare”, după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească, potrivit anunțului făcut de Palatul Buckingham. 

Din cauza internării în spital, ea a fost nevoită să-și anuleze o călătorie în Irlanda de Nord, iar după externare, consilierii regali au decis să îi reducă angajamentele înainte de Summitul COP 26 de la Glasgow, programat la sfârșitul lunii.

Apoi, într-un comunicat de presă, Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta nu va participa la Conferința ONU privind schimbările climatice (COP26) și că va înregistra un video pentru acest eveniment.

„În urma unei recomandări de a se odihni, Regina îndeplinește sarcini ușoare la Castelul Windsor. Majestatea Sa a decis cu regret să nu se deplaseze la Glasgow pentru a participa la recepția organizată cu prilejul COP26, luni, 1 noiembrie. Majestatea Sa este dezamăgită că nu poate participa la recepție, dar se va adresa delegaților reuniți printr-un mesaj video înregistrat″, se arată în comunicatul de presă.


Prințul Harry, sfătuit să vină să își vadă bunica

Ultimele detalii despre sănătatea reginei a stârnit panică printre admiratorii ei care l-au îndemnat pe Prințul Harry, pe rețelele de socializare, să se întoarcă în Marea Britanie, să o vadă cât mai curând pe bunica sa și să fie alături de ea.

Fanii regali susțin că dacă Prințul Harry nu revine, când o face s-ar putea să fie prea târziu și ar putea apoi să regrete.

Regina Marii Britanii, în spital după ce și-a anulat vizita din Irlanda de Nord

În plus, britanicii se asteapta la ce este mai rău, după ce regina a fost internată de urgență în spital.

„Sper din toată inima că Harry va zbura spre Anglia să-și vadă bunica și pe restul familiei până nu e prea târziu. Regina ia o pauză să se odihnească, iar el va regreta dacă nu face asta”, a scris un utilizator de Twitter.

O sursă apropiată familiei regale a declarat pentru US Weekly: „Regalii au intrat într-o stare de panică atunci când au auzit că regina a fost internată la spital și o sună zilnic și o vizitează pe rând la Castelul Windsor”.

Vorbind despre Prințul Harry, sursa a susținut că acesta a intrat în „modul de panică” după ce a auzit de bunica lui bolnavă, relatează Daily Express.

Potrivit The Sunday Times, Regina Elisabeta suferă de epuizare, pentru că are un program încărcat din cauza angajamentelor private și pentru că stă trează până târziu la televizor.

Regina Elisabeta este cel mai longeviv și cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Ea urmează să sărbătorească jubileul de platină, adică 70 de ani de domnie, anul viitor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

franța arestează navele britanice

S-a trecut la măsuri extreme: Franța arestează vasele de pescuit britanice

Englezii sunt speriați că românii ar putea să o „fure” pe Emma Răducanu

Englezii sunt speriați că românii ar putea să o „fure” pe Emma Răducanu