in

I-am depășit pe polonezi. Numărul românilor cu NINo a crescut cu peste 220%152.363 de români erau înregistrați, în luna martie, cu forme legale de muncă în Marea Britanie. Este o creștere cu peste 220% față de luna martie a anului trecut, când erau înregistrați 47.116.

Potrivit Daily Mail, cetățenii din România care au obținut Numărul de Asigurare Națională, NINo, i-au depășit pe cei din Polonia, 115.606. Cetățenii din cele două țări reprezintă acum o treime din muncitorii străini de pe teritoriul britanic.

De asemenea, potrivit noilor statistici, trei sferturi din Numerele de Asigurare Națională care au fost acordate în ultimul an pentru lucrătorii străini au mers către cei din Uniunea Europeană.

Marea Britanie este un “magnet pentru imigranți”, scrie Daily Mail. Numărul total al străinilor care lucrează aici este de 824.154, o creștere cu 37% față de 2014 și cu 44% față de 2010.

Și numărul bulgarilor a crescu cu 128%, ajungând la 40.476. Însă, în mod surprinzător, locul al treilea ca număr de muncitori, după români și polonezi, îl reprezintă italienii.


Mai mulți români și bulgari în UK. Anul 2014, explozie de imigranți în Regatul Unit

Românii – cetățenii europeni care au primit cele mai multe NINo în 2014

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români din Marea Britanie cer daune de la Pro TV. „S-a denaturat adevărul, realitatea expusă de noi a fost cu totul alta!”

Cupa „Eagles” la fotbal pentru copii. Venți să îi încurajați pe micii fotbaliști români!