in

Imigranţii trebuie să înveţe limba engleză dacă vor să reuşească în UKEric Pickles (Communities Secretary) îi sfătuieşte pe imigranţi să-şi încurajeze copiii să înveţe limba engleză dacă vor să se integreze în comunitate şi să reuşească să aibă o viaţă decentă în UK.

Într-unul din discursurile sale, acesta a criticat Partidul Laburist pentru că a cheltuit £140 de milioane pe servicii de traducere în loc să investească această sumă pentru a-i susţine pe imigranţi să înveţe limba engleză.

Pickles susţine că această politică laburistă a dus la situaţia inacceptabilă în care 5% dintre locuitorii Marii Britanii nu vorbesc engleza că limba principală.

“Realitatea este că trebuie să vorbeşti limba engleză că să poţi reuşi. Nu poţi fi un doctor, profesor sau inginer de succes dacă nu poţi vorbi limba ţării în care locuieşti. Dacă nu-ţi înveţi copiii limba engleză, îi condamni la o viaţa limitată”, a declarat acesta.

Pickles critică şi faptul că libertatea religioasă a fost subminată de „intoleranţa secularismului agresiv” şi subliniază importanţa credinţei în societatea britanică: “Credinţa oferă o busolă morală clară de care societatea beneficiază că întreg”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campania electorală a UKIP: Să dăm afară românii şi bulgarii

CE: Marea Britanie nu poate introduce restrictii unilaterale pentru romani