in

În atenția românilor care stau în autoizolare în Anglia! Ofițerii de poliție vin la ușă doar de DOUĂ ORI…

Ofițerii de poliție care îi verifică pe cei care trebuie să stea în autoizolare în Anglia, după întoarcerea din străinătate, vor pleca de la ușă dacă nimeni nu răspunde la a doua vizită.

Consiliul șefilor din poliția națională a recunoscut că, în cazul în care nimeni nu răspunde la ușă la casa unde cel sosit în Regatul Unit ar trebui să fie pus în carantină, „nu se pot lua alte măsuri de executare”.

Astfel, ofițerilor li sa cerut să verifice 4.114 de adrese în Anglia și Țara Galilor, între 8 iunie și 22 septembrie.

La 440 dintre acestea nu a existat niciun răspuns. Potrivit The Times, ofițerii vor vizita adresele celor aflați în carantină „cel mult de două ori”.

Pe site-ul NPCC se arată că: „În cazul în care poliția nu poate obține un răspuns în urma unei vizite la o adresă, atunci sunt sugerate vizite suplimentare de urmărire. Dacă încă nu există un răspuns, orele și datele vizitelor ar trebui să fie înregistrate și transmise înapoi la Poliția de Frontieră prin centrul de triaj”.

Până în prezent au fost emise doar 38 de amenzi celor care nu se autoizolează la sosirea în Marea Britanie, scrie și Daily Mail.


Ministrul britanic al Sănătăţii nu exclude carantina totală: ”Dacă fiecare va respecta regulile, atunci vom putea evita viitoare lockdown-uri”

Aproximativ 3.216 persoane au respectat regulile de carantină, iar 218 au încălcat regulamentul.

Cu toate acestea, NPCC a declarat că „nu a fost necesară nicio altă acțiune, deoarece oamenii au fost încurajați cu succes să se autoizoleze”.

În 240 de cazuri, cei care se întorceau în Marea Britanie au introdus adresa greșită pe formularul de localizare la reintrarea în țară, astfel încât „să nu mai poată fi luată nicio altă măsură de executare”.

Britanicii pot călători liber fără carantină sau un test Covid doar în 9 țări.

În prezent, guvernul britanic folosește un prag de 20 de cazuri la 100.000 atunci când ia decizia dacă adaugă sau elimină țări din lista de carantină.

Deși există încă peste 60 de țări pe „lista verde” a Regatului Unit în care carantina nu este necesară la întoarcere, multe au propriile restricții la sosire sau sunt închise complet vizitatorilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Război deschis! UE începe acțiuni legale împotriva Marii Britanii pentru anularea unor părți din acordul Brexit

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și prima doamnă, infectați cu COVID-19

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și prima doamnă, infectați cu COVID-19