in

În timp ce Boris îi amenința pe britanici cu noi restricții, partenera premierului era în vacanță în Italia la un hotel de 5 stele pe malul lacului Como

În timp ce Boris îi amenința pe britanici cu noi restricții, partenera premierului era în vacanță în Italia la un hotel de 5 stele pe malul lacului Como

În săptămâna în care premierul Boris Johnson îi anunța pe britanici despre noile restricții care ar putea dura șase luni, partenera sa Carrie Symonds se bucura de o vacanță italiană de cinci stele, la un hotel de 600 de lire sterline pe zi, pe lacul Como, alături de fiul său Wilfred și de trei prietene.

Potrivit MailOnline, în timpul escapadei sale de lux, proaspăta mămică a fost văzută în timp ce se plimba de-a lungul esplanadei alături de o prietenă, în timp ce îl purta în brațe pe Wilfred, în vârstă de patru luni.


Carrie, în vârstă de 32 de ani, a petrecut câteva zile la un hotel de lux de la malul lacului, care este într-o zonă de vacanță favorite a celor super-bogați, unde un sejur de două zile poate ajunge la mai mult de 6.400 de lire sterline.

Un turist britanic a declarat pentru MailOnline: „Carrie părea foarte relaxată. Zâmbea și râdea cu prietenii ei. Parcă era lipsită de griji.”

Cancelarul Rishi Sunak va dezvălui astăzi, 24 septembrie, o serie de măsuri care vizează abordarea crizei economice, estimându-se că cinci milioane de oameni se bazează încă pe schema furlough.

Înainte de cină, partenera premierului s-a plimbat de-a lungul promenadei, unde a putut să-și scoată masca, admirând priveliștea, alături de fiul său, Wilfred.

Marea Britanie, măsuri anti COVID-19. Boris Johnson: „Dacă nu respectați noile măsuri, vom lua altele mai drastice”

Deși Italia a fost la epicentrul primului val de infecții cu coronavirus din Europa, în prezent nu există restricții de călătorie din țară în Marea Britanie.

Ultima dată când Boris și Carrie au fost văzuți împreună a fost la Botezul lui Wilfred, la Capela Catedralei Westminster, pe 12 septembrie.

În weekend, au apărut rapoarte într-un ziar italian că premierul s-a bucurat recent de o excursie secretă la Perugia, în mijlocul țării, dar acele rapoarte au fost retractate după ce s-a afirmat că personalul aeroportului îl confundase cu Tony Blair.

Vacanța partenerei premierului vine în timp ce Guvernul face o evaluare sumbră cu privire la perspectivele locurilor de muncă și la starea economică a națiunii.Unul din cinci adulți din Marea Britanie refuză să se vaccineze împotriva COVID-19

Caz incredibil în Londra: Trupul unui român decedat, incinerat fără să-i fie anunțată familia. Soția cere daune

Caz incredibil în Londra: Trupul unui român decedat, incinerat fără să-i fie anunțată familia. Soția cere daune