in

Încă o „petardă” marca Daily Express:„Europenii migrează în masă în Marea Britanie și ne FURĂ locurile de muncă”

Imigrația în masă din Uniunea Europeană are un impact disproporționat și dăunează societății din Marea Britanie, se arată într-un document guvernamental obținut de publicația Daily Express.

 

Analiza arată că cetățenii UE acoperă într-un procent de 75% creșterea ocupării forței de muncă din Regatul Unit. Acest lucru, scrie cotidianul amintit, înseamnă că 6% din populația aptă de muncă din Marea Britanie este reprezentată de cetățeni europeni.

Documentul mai arată, potrivit Daily Express, că absolvenții din Europa de Est ocupă locuri de muncă cu calificare redusă, completate de beneficii generoase, fără să fi contribuit din prima zi la bugetul asigurărilor sociale.

Astfel, arată articolul, cetățenii din Spațiul Economic European ridică beneficii pentru completarea veniturilor de peste 3.1 miliarde de lire sterline anual, din cele 27,2 miliarde de lire sterline puse la dispoziție de bugetul britanic, ceea ce înseamnă mai bine de 10% din total.


Documentul citează Departamentul pentru Muncă și Pensii care arată că libera circulație a forței de muncă în UE reduce enorm șansele de a se angaja ale cetățenilor britanici slab calificați și îngreunează realizarea obiectivelor sociale ale guvernului.

De asemenea, hârtiile arată că există un număr „fără precedent” de oameni care intră în Marea Britanie anual, „echivalentul orașului Coventry”.

Documentul, se mai arată în articol, s-ar fi „scurs” de a Ministerul de Externe britanic, fiind marcat ca „sensibil”. Potrivit acestuia, imigrația netă în Marea Britanie va crește la un nivel record de 336.000 de persoane.

„Nou-veniții din SEE au un impact disproporționat asupra Regatului Unit. Ocuparea forței de muncă în Marea Britanie a crescut cu aproape 450.000 de locuri în ultimul an. SSE asigură aproximativ trei sferturi din această creștere, comparativ cu 25% cât reprezintă cetățenii din Marea Britanie”, afirmă raportul, potrivit Daily Express.

Raportul arată că cetățenii cu studii superioare din Europa de Est sunt prezenți în sectoare de activitate cu slabă calificare din Marea Britanie și iau subvenții de la stat, afectând astfel obiectivele de politică socială din Regatul Unit.

 

O sursă din Departamentul pentru Muncă și Pensii ar fi declarat: „Acesta este motivul pentru care premierul a asigurat un acord pentru a se asigura că imigranții din UE nu au acces deplin la beneficii timp de patru ani.”

Asistent social în UK: Avem DATORIA să ajutăm. Dacă ați raportat un caz şi nu ați primit ajutor, faceți plângere la consiliul local

Britanicii sunt îngroziți. Vezi câți români își caută de muncă în Regatul Unit

Campanie anti-românească în THE SUN: 5.000 de romi din Țăndărei sunt în Marea Britanie. „Ieșim din UE ca să scăpăm de ei”

 Iohannis și Cioloș sunt de acord cu discriminarea românilor în UK. Activist: „Ne-au vândut ca pe vite!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vrei să muncești în străinătate? Ce trebuie să faci ca să nu cazi victima escrocilor

Părinții balerinei de 17 ani moartă în UK dau în judecată medicii britanici