in

Institutul Cultural Român face precizări cu privire la Petiția pentru retragerea directorului ICR Londra, Catinca Nistor

retragerea catincăi nistor

Institutul Cultural Român face precizări cu privire la Petiția pentru retragerea directorului ICR Londra, Catinca Nistor.

Către: Ziarul Românesc

Ca urmare a articolului cu titlul Petiție pentru demiterea directorului ICR Londra: „Nu știe diferența dintre britanic și englez”, publicat de Ziarul Românesc, Institutul Cultural Român face câteva precizări necesare pentru o corectă informare a cititorilor Dumneavoastră:

Articolul respectiv conține informația potrivit căreia “Nistor o va înlocui pe Roxana Dumitrache, care a câștigat postul prin concurs anul trecut și a cărei activitate la ICR Londra a fost apreciată.”

Pentru a elimina orice urmă de neclaritate și pentru a corecta această informație eronată, precizăm că doamna Catinca Nistor nu o va înlocui pe doamna Roxana Dumitrache, care nu a ocupat în niciun moment funcția de director al ICR Londra, nu a dat concurs și nici nu a fost propusă pentru un astfel de post.

Mai mult decât atât, nu s-a pus problema înlocuirii doamnei Roxana Dumitrache, care a fost numită prin detașare, nu prin concurs, pentru un mandat de patru ani, în postul de referent la ICR Londra.


Anul trecut, în lipsa unui director la ICR Londra, doamna Dumitrache a preluat, din calitate de referent, atribuțiile de coordonator de misiune de la doamna Magda Stroe, al cărei mandat a fost întrerupt înainte de termen la inițiativa conducerii ICR de la acel moment.

În speranța că veți găsi de cuviință să transmiteți aceste clarificări către cititorii Dvs., vă mulțumim și vă asigurăm că vă stăm la dispoziție de fiecare dată când este nevoie de transmiterea unei informații corecte și verificate despre activitatea instituției.

Cu aleasă considerație,

Ioana Apostolescu

Director Direcția Promovare și Comunicare Institutul Cultural Român


…Institutul Cultural Român face precizări cu privire la Petiția pentru retragerea directorului ICR Londra, Catinca Nistor…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

luptătorii capturați

Rusia răspunde Marii Britanii cu privire la luptătorii capturați: „Stați liniștiți, avem grijă de ei”

boris johnson anchetat

Boris Johnson, anchetat de Parlament în legătură cu petrecerile din Downing Street