in

Italia: Cei care au fost în ultimele două săptămâni în Regatul Unit nu au voie să participe la meciul Angliei de la Roma chiar dacă au bilet

Cei care au fost în ultimele două săptămâni în Regatul Unit nu au voie să participe la meciul Angliei de pe Stadio Olympico din Roma.

meciul Angliei

Italia a interzis oricărei persoane care s-a aflat în Marea Britanie în ultimele două săptămâni să participe la meciul Anglia-Ucraina din sferturile de finală ale Euro 2020.

Ambasada Italiei de la Londra a confirmat că cei care au fost în Regatul Unit în ultimele două săptămâni nu vor avea acces pe Stadio Olympico din Roma – chiar dacă au un bilet.

Oficialii spun că regula se aplică „indiferent de naționalitate sau de reședință” și au avertizat că oricine încalcă regulile înainte de meciul de sâmbătă va fi „pedepsit”, scrie Daily Mail.

Italia a oprit, de asemenea, exploatarea oricăror potențiale lacune din legislație – inclusiv prin intrarea în țară cu autoturismul sau prin zboruri indirecte.

Guvernul britanic autorizează 60.000 de spectatori la semifinalele și finala EURO 2020 de pe Wembley. Cum vor putea intra pe stadion fanii


Cei care ajung în Italia din Marea Britanie trebuie să stea cinci zile în carantină, din cauza răspândirii variantei Delta. Acest lucru înseamnă că suporterii Angliei, care au aflat marți că echipa lor va juca la Roma, nu vor avea cum să se autoizoleze înainte de meci.

De asemenea, fanii Ucrainei nu vor avea voie să participe, deoarece toate călătoriile neesențiale din Ucraina în Italia sunt interzise, în conformitate cu legislația italiană.

Între timp, FA a declarat că nu va vinde niciunei persoane cu adresă britanică unul dintre cele 2.500 de bilete puse la dispoziția fanilor din Anglia.

—————————————————————————————————–…..Cei care au fost în ultimele două săptămâni în Regatul Unit nu au voie să participe la meciul Angliei de pe Stadio Olympico din Roma.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Liverpool: A omorât iepurașul copilului și l-a gătit în cuptor. „Ai încercat vreodată iepure? Este minunat”

înjunghiat pe Oxford Street

Bărbat înjunghiat pe Oxford Street, în centrul Londrei, la oră de vârf. Atacatorul a fost reținut de trecători