in

Jean-Claude Juncker, declarații erotice cu privire la Brexit: „Ne-am pierdut libidoul”


Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune că europenii și-au pierdut dragostea unii față de ceilalți, iar Brexit a fost „rezultatul logic” al celor 40 de ani de respingere a Uniunii Europene de către Marea Britanie.

Jean-Claude Juncker a declarat că europenii „și-au pierdut libidoul colectiv” unul pentru celălalt și că Brexit a fost „rezultatul logic” al Marii Britanii, care a „insultat” întotdeauna UE. Junker a căutat, totodată, să explice pericolele cu care se confruntă Uniunea Europeană.

Președintele Comisiei Europene, în vârstă de 64 de ani, care urmează să își părăsească acest post în noiembrie, a vorbit cu câteva zile înainte de summitul liderilor privind viitorul UE din Sibiu, România.

El a declarat pentru ziarul german Handelsblatt: „Ne-am pierdut libidoul colectiv … Cinci sau șase ani după cel de-al doilea război mondial a existat unul”.

„Totuși, în aceste zile, ar trebui să fie mult mai ușor pentru europenii să se îndrăgostească unul de celălalt decât în ​​1952”, a adăugat el.

În ceea ce privește Brexit, Juncker a insistat că plecarea Marii Britanii din UE a fost rezultatul faptului că țara este infectată cu mesajul că nu aparține blocului.

El a spus: „Brexit este un caz special. Dacă infectați o națiune timp de 40 de ani, cu mesajul că nu aparține efectiv UE, atunci decizia de a pleca este rezultatul logic. Mireasa a fost jignită în mod sistematic și apoi respinsă. Comisia Europeană face tot posibilul, dar nu poate rezolva orice problemă”, a adăugat el.
Euronews: O treime dintre români trăiesc în sărăcie. Tinerii pleacă din țară, independența justiției este în pericol

Violatorul în serie din Edgware a fost prins. Între timp a mai răpit două femei