in

Jeremy Hunt: Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie. Cu sau fără acord


Jeremy Hunt, ministru de Externe și candidat pentru funcția de premier al Marii Britanii, a declarat că va decide ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la 31 octombrie, fără un acord, dacă până la începutul acelei luni nu va exista nicio înțelegere, relatează Reuters.

În calitate de candidat pentru a o succeda pe Theresa May, Jeremy Hunt a declarat că este de datoria lui să se asigure că Brexit va avea loc la timp.

„Diferența dintre mine și Boris nu este atât de mare pe cât spun oamenii”, a declarat Hunt.

„La începutul lunii octombrie, dacă nu va exista nicio perspectivă privind existența unei înțelegeri care să treacă în Parlament, atunci vom ieși la sfârșitul lunii octombrie, așa cum le-am promis oamenilor”, a adăugat acesta.

Boris Johnson și Jeremy Hunt sunt singurii candidați rămași în cursa pentru ocuparea funcțiilor de președinte al Partidului Conservator și de premier al Marii Britanii, după ce Michael Gove a fost eliminat, în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.

Boris Johnson optimist: «Șansele unui Brexit fără acord sunt de unu la un milion»
Cum a ajuns o româncă din America să dețină o avere de peste un miliard de dolari. A emigrat în 1989 și a început de jos

Un șofer de autobuz român din Londra, mesaj pentru conaționali: „Folosiți sistemul englezesc, nu pe cel românesc”