in

La conferinţa conservatorilor se dezbate aprins problema imigranţilor.Actualul guvern a fost ales tocmai pentru că a promis electoratului că va reduce imigraţia (diferenţa dintre cei care intra în ţară şi cei care ies) de la 200.000 anual până la o cifră de ordinul zecilor de mii.

Problemele majore par a fi încadrarea studenţilor ca “imigranţi” şi riscul de a pierde migranţii înalt calificaţi de care Marea Britanie are nevoie, din cauza înăspririi condiţiilor de intrare în ţară.

Nadhim Zahawi (foto), membru al Parlamentului şi al Partidului Conservator, a susţinut până într-un punct politica reducerii imigraţiei, dar acum şi-a exprimat îngrijorarea faţa de planurile “agresive” pe care colegii săi le-au discutat.

Reducerea imigraţiei până în 2015, conform planului iniţial, pare imposibilă iar Zahawi a spus, în cadrul conferinţei, că politica de imigraţie nu trebuie să fie o piedică în dezvoltarea ţării. “Am fost prea mult timp prizonierii titlurilor din Daily Mail. Trebuie să ne revenim”.

El a mai spus că reacţia publicului este clară, toţi vor un control mai strict al imigraţiei, dar că această reacţie este mai “nuanţată”, nu aşa cum prezintă ziarele situaţia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Revoltător: Pensionarii români, muritori de foame

Europa este cel mai sigur continent din lume