Menu
in

Liderul laburist, dat afară cu forța dintr-un pub. Proprietarul a devenit violent: „Ieși din cârciuma mea!” VEZI VIDEO

Liderul laburist, Sir Keir Starmer, a fost dat afară dintr-un pub din Bath, după proprietarul localului l-a confruntat cu privire la restricțiile din Anglia.

Rod Humphris, care coproprietar al pub-ului Raven, s-a declarat nemulțumit de răspunsul Partidului Laburist la măsurile guvernamentale, arată BBC.

El a spus că economia a fost sacrificată „pentru că mor bătrânii”.

Sir Keir, care se afla într-o vizită în oraș cu ocazia alegerilor din luna mai, a spus că este „profund” în dezacord cu proprietarul pub-ului.

Humphris, care l-a provocat inițial pe Sir Keir pe stradă, a spus că a votat toată viața cu laburiștii, dar partidul „l-a dezamăgit”.

El a spus că liderul laburist a permis ca elevii „să poarte măști la școală, atunci când nu există dovezi în acest sens”.

Marea Britanie – semne de revenire. Rezervările la restaurante au crescut, traficul și-a revenit, anunțurile de muncă au atins nivelul dinaintea pandemiei

Când Sir Keir a pășit în Raven, Humphris i-a strigat: „ieși din cârciuma mea!”.

Coproprietarul, Tim Perry, și-a cerut scuze de atunci de la Partidul Laburist. Acesta a scris pe Twitter că nu a existat „nicio intenție de a deturna vizita lui Keir Starmer la Bath” și că opiniile lui Humphris „sunt personale”.

Humphris a declarat mai târziu: „I-am spus ce cred despre el, practic. Cred că a eșuat cu desăvârșire ca lider al opoziției. El nu a reușit să pună întrebările care trebuiau puse, cum ar fi, de ce am renunțat la pregătirile anterioare pentru pandemie? De ce am acceptat restricțiile? De ce am acceptat pierderea tuturor libertăților noastre?”

Patronul Raven spune că nu este de acord cu restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus și a declarat că liderul laburist a intrat în cârciuma sa fără să întrebe.

La rândul său, Sir Keir a spus că este „profund” în dezacord cu punctul de vedere al lui Humphris.

El a declarat că oamenii din prima linie își riscă viețile pentru a face față pandemiei și „marea majoritate recunoaște că restricțiile sunt necesare”.

Keir a argumentat că personalul NHS a lucrat neobosit pentru a proteja sănătatea publică și că restricțiile – deși dureroase – au fost absolut necesare pentru a salva vieți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version