Menu
in

Londra: Parlamentar conservator arestat pentru viol. „Să i se interzică accesul în Parlament”, cer laburiștii

Laburista Rachel Reeves a declarat că un parlamentar conservator arestat sub suspiciunea mai multor infracțiuni, inclusiv viol, nu ar trebui să aibă voie să intre în Parlament până la încheierea anchetei.

Reeves a spus că politicianul conservator, care a fost eliberat pe cauțiune, ar trebui, de asemenea, destituit.

„Este evident incredibil de îngrijorător faptul că cineva care a fost arestat și acum eliberat pe cauțiune pentru viol continuă să servească ca parlamentar”, a declarat ea pentru Sky News.

„Și, deși a fost sfătuit să nu vină la Camera Comunelor, înțeleg că el este încă liber să intre în clădire. Există o problemă legată de cultura politicii noastre – despre procedurile de verificare, despre cine poate fi deputat și candidat pentru o funcție publică”, a continuat laburista.

„Dar Parlamentul are și o datorie de grijă față de ceilalți oameni care lucrează în clădire. Și aș fi foarte, foarte îngrijorată dacă această persoană ar putea să intre în Camera Comunelor”.

Scandal în Parlamentul britanic: Un parlamentar conservator viziona filme porno pe telefon

Ministrul conservator de Externe, Liz Truss, a spus, la rândul ei, că este îngrijorător că au fost făcute din nou acuzații „îngrozitoare” asupra unui parlamentar – după ce deputatul conservator a fost arestat pentru viol.

Liz Truss a făcut comentariile la o zi după ce Poliția Metropolitană a declarat că bărbatul, în vârstă de peste 50 de ani, a fost reținut sub suspiciunea de agresiune indecendtă, agresiune sexuală, viol, abuz de încredere și abatere în funcții publice.

Acum a fost eliberat pe cauțiune.

Deputatul, al cărui nume nu a fost publicat, a fost rugat de șeful conservatorului să stea departe de parlament în timp ce ancheta continuă.

Truss a spus: „Sunt foarte, foarte îngrijorată de rapoartele pe care le-am auzit. În mod clar, aceasta este o chestiune pentru poliție. Este îngrijorător că vedem din nou aceste acuzații îngrozitoare la adresa unui parlamentar”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version