in

Londra: Protestatarii anti-lockdown s-au adunat în fața reședinței lui Boris Johnson: „Să îți fie rușine!”

O mulțime semnificativă s-a adunat în fața reședinței premierului britanic din 10 Downing Street, pentru a protesta împotriva amânării ridicării tuturor restricțiilor, la 21 iulie, anunț făcut ieri, 14 iunie, de Boris Johnson.

Protestul a sute de oameni care s-au adunat luni (14 iunie) în jurul prânzului, în ciuda căldurii sufocante, înainte de anunțul lui Boris Johnson.

Așa cum era de așteptat, premierul a anunțat în conferința de presă că relaxarea planificată săptămâna viitoare va fi împinsă încă patru săptămâni, din cauza variantei Delta care se răspândește rapid în Marea Britanie.

40.000 de morți de COVID preconizați pentru această vară. Boris Johnson: „Este momentul să călcăm frâna”

O serie de videoclipuri cu protestul au circulat pe Twitter, mulțimea uniformă, fără măști, făcând o zgomot și mărșăluind în sus și în jos pe Whitehall, către Downing Street.

Protestatarii pot fi auziți scandând „Libertate!” împreună cu o serie de fluierături și o atmosferă de carnaval, arată My London.


În alte videoclipuri, mulțimea poate fi auzită scandând „rușine să îți fie” și „suntem liberi”. Prezența poliției în majoritatea imaginilor și videoclipurilor din protest pare minimă, iar atmosfera este relativ calmă și pașnică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 1.4]

Tragedie la Durdle Door. O femeie a murit după ce a căzut de pe stâncă

Londra, Barking: Se freca de femei în metrou și se masturba prin pantaloni