in

Loteria EuroMillions: câștigătorul din Marea Britanie primește jackpot de 171 de milioane de lire sterline

Știri UK: Un posesor de bilet s-a prezentat pentru a revendica jackpotul de 171 de milioane de lire sterline de la extragerea EuroMillions de vineri, a anunțat The Guardian.

Câștigul lor îi face al treilea cel mai mare câștigător al Loteriei Naționale din toate timpurile și instantaneu mai bogat decât cântăreții Harry Styles, a cărui valoare este estimată la 100 de milioane de lire sterline, și Adele, a cărei valoare este estimată la 150 de milioane de lire sterline.

Loteria EuroMillions: câștigătorul din Marea Britanie

Andy Carter de la Camelot, consilier principal pentru câștigători la Loteria Națională, a declarat: “Am câștigat: “Ce an uimitor pentru jucătorii EuroMillions din Marea Britanie. Suntem încântați că am primit o cerere de revendicare pentru al treilea cel mai mare câștig din toate timpurile și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim deținătorul biletului și să îl ajutăm să înceapă să se bucure de câștigul care i-a schimbat cu adevărat viața.”

Odată ce biletul a fost validat și plătit, câștigătorul va decide dacă va face sau nu public acest lucru.

Acesta este cel de-al șaselea jackpot EuroMillions câștigat în Marea Britanie în acest an. Cel mai mare câștig a fost de 195 de milioane de lire sterline pe 19 iulie și a fost revendicat o zi mai târziu. Câștigătorul a ales să rămână anonim.

Citiți și: Cei mai mari câștigători ai loteriei din Marea Britanie au făcut prima lor achiziție importantă: o mașină Volvo DE OCAZIE

Pe 10 mai, cuplul Joe și Jess Thwaite din Gloucestershire a câștigat 184 de milioane de lire sterline la EuroMillions cu un bilet norocos.

Alte câștiguri includ 110 milioane de lire sterline pe 2 septembrie, un jackpot de 109 milioane de lire sterline pe 4 februarie și 54 milioane de lire sterline pe 10 iunie. Toți acești deținători de bilete au ales să rămână anonimi.

Extragerea EuroMillions are loc de două ori pe săptămână, marțea și vinerea, și se joacă în nouă țări europene. Anterior, doar 15 jucători din Marea Britanie au câștigat un jackpot de peste 100 de milioane de lire sterline.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]

Familia Regală arată pentru prima dată piatra funerară a Reginei († 96)

Lira sterlină s-a prăbuşit la cel mai mic nivel din ultimii 50 de ani. „Va ajunge la paritate cu dolarul”