in

Mai toleranți cu imigranții

Britanicii au devenit mai toleranți cu imigranții, de la ultimul influx de est-europeni, însă sunt mai puțin toleranți spre deosebire de majoritatea țărilor vest-europene.Studiul, efectuat de Anne-Marie Jeannet, profesor la Oxford University, a concluzionat că între 2002 și 2010, britanicii au devenit mai pozitivi privind impactul imigrației.

Acest lucru a fost pus pe seama faptului că aceștia au intrat în contact cu tot mai mulți imigranți și astfel opiniile lor negative s-au estompat. Prin deducție, acest lucru sugerează că este mult mai probabil ca imigranții care se integrează în Marea Britanie să fie acceptați.

În studiu, oamenilor li s-a cerut să evalueze modul în care au afectat imigranții economia pe o scară de la 0 la 10. În timp ce la greci scorul a fost de numai 3,8, la britanici a fost de 4,7. Luxemburg a avut rezultatul cel mai mare, 6,3.

Jeannet a spus: “Faptul de a avea o proporție mai mare de imigranți din cele opt țări est-europene se reflectă în opinii mai pozitive privind modul în care imigrația afectează economia. Atunci când un număr mai mare de imigranți din țări est-europene intră în țară există mai multe șanse de contacte intergrup și acest lucru îmbunătățește modul în care percept nativii imigranții”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Colaborare pentru blocarea fluxurilor

Est-europenii, mai angajați decât britanicii