in

Mama lui Mircea Badea intră în luptă și atacă diaspora: ”talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării”Mama lui Mircea Badea intră în războiul cu diaspora și îi răspunde virulent Veronicăi din Canada, femeia  care a „îndrăznit” să îi dea o replică fiului său.

Pe blogul său personal mariana-badea.ro, cea care își spune și „Profa de română” scrie că „Sinceritatea şi adevărul neplăcut au enervat totdeauna frustraţii, iar profunzimile gândirii au turmentat mediocritatea. Demnitatea, francheţea şi forţa lui Mircea de a rezista în faţa nimicniciilor veninoase revărsate asupra celor mai logice judecăţi mă fac să fiu cea mai mândră mamă din Univers! Se vede că tânăra are frustrări materne, fie directe, fie genetice, de aceea niciodată nu va putea sădi valori etice solide în urmaşi.”

Mariana Badea îi jignește și ea pe românii din diaspora, pe care îi consideră niște „talibani gălăgioși”, „direct responsabili pentru distrugerea țării”:

„Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace!

În ediția de duminică, 21 iunie, a emisiunii sale ”În gura presei”, Mircea Badea a continuat și el atacurile la adresa românilor de peste hotare. El a vorbit despre faptul că ”propagandiștii” și serviciile secrete duc campanii prin care încearcă să îi strice imaginea și credibilitatea.

În opinia lui, Veronica din Canada ar fi un personaj închipuit, cu chip de zână și îmbrăcată în ie, cu o scrisoare menită să stârnească compasiunea împotriva ”nesimțitului de Badea, plătitor de taxe și impozite în România”.

El a citit articoul de pe blogul mamei sale, în care aceast ne sfătuiește să nu mai votăm: „Un sfat sincer: când votul se dovedeşte nociv, renunţă la „un drept fundamental garantat de Constituţia României – dreptul la vot…  Şi vorba ei: „crezi că cerem prea mult?””

Ideea lansată de Mircea Badea în spațiul public este aceea că românii din diaspora își doresc să aibă drepturi în România deși nu sunt plătitori de taxe și impozite, mai mult decât atât, aceștia se consideră superiori românilor rămași în țară și vor să fie considerați eroi. Conform prezentatorului tv, românii plătitori de taxe din România trebuie să accepte ce decide ”diaspora” pentru ei.


Veronica din Canada îi răspunde lui Badea: „Bădăran frustrat cu un limbaj suburban. Cel mai mare ”ciumpalac” în viaţă!”

Mircea Badea jignește românii din diaspora: „Trimit bani în țară ca să își ia rudele lor biscuiți. Hai siktir!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Minciuni din dragoste

Culmea copiatului. Au mutat Consulatul de la Roma, la Londra. Cu tot cu stația de metrou EUR Fermi