in

Mare Britanie înregistrează cele mai multe infectări cu COVID din februarie. Spitalizările cresc cu 40%

Numărul cazurilor de COVID din Marea Britanie a ajuns la peste 9.000, pentru prima dată din februarie.

Cazurile au crescut cu o cincime într-o săptămână, iar spitalizările cu 40%, pe fondul răspândirii rapide a variantei indiene. Cu toate acestea, nivelul deceselor rămâne foarte jos.

Ministerul Sănătății a anunțat 9.055 de teste pozitive în Marea Britanie – cu o cincime mai multe în raport cu numărul de miercurea trecută. Este cea mai mare cifră înregistrată din 25 februarie, când au fost 9.985 de infecții.

Pe 12 iunie au fost 153 de internări în spitale, comparativ cu sâmbăta anterioară când au fost 123, scrie Daily Mail.

Anglia, sub amenințarea variantei indiene a COVID. 1000 de cazuri noi în doar 4 zile. Eliminarea distanțării a fost abandonată

În ciuda creșterii numărului de pacienți infectați care au nevoie de îngrijire NHS, nivelul deceselor nu a crescut. Alte nouă victime au fost adăugate la numărul oficial de decese de astăzi, în creștere față de șase, înregistrate săptămâna trecută.


Boris Johnson a subliniat necesitatea urgentă de a vaccina cât mai mulți oameni posibil pentru a pune capăt restricțiilor pe 19 iulie, insistând că întârzierea de patru săptămâni dă NHS răgazul pentru a proteja britanicii de varianta indiană.

Dar consilierii guvernamentali au avertizat că este posibil ca unele restricții să rămână chiar și după ce ultimul pas al ridicării restricțiilor. Măsuri precum distanțarea socială, munca de acasă, măștile de protecție și testele putând continua și după 19 iulie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

Experții britanici nu sunt de acord cu imunizarea în masă a copiilor. „Așteptăm mai multe date”

Declarații ȘOCANTE la nivel înalt în Marea Britanie: COVID va exista pentru totdeauna. Oamenii vor trebui să se obișnuiască cu moartea