in

Marea Britanie pregătește administrarea rapelurilor 4 și 5. A achiziționat 114 milioane de doze suplimentare

doze suplimentare

Marea Britanie a achiziționat 114 milioane de doze de vaccin anti-COVID suplimentare care pot fi modificate pentru a proteja împotriva noilor variante, arată Daily Mail.

Vaccinurile suplimentare Moderna și Pfizer vor fi livrate în 2022 și 2023, oferind Regatului Unit o aprovizionare constantă pentru următorii doi ani.

Departamentul de Sănătate a declarat că a „accelerat” semnarea noilor contracte din cauza tulpinii Omicron descoperite recent.

Acordul arată că miniștrii se pregătesc vaccinarea populației să pentru cel puțin încă două ierni.

Moderna va furniza 60 de milioane de doze suplimentare, iar Pfizer/BioNTech 54 de milioane.

Aceste vaccinuri se adaugă celor 35 de milioane de doze suplimentare Pfizer/BioNTech comandate în august pentru a fi livrate în a doua jumătate a anului viitor și celor 60 de milioane de doze Novavax și 7,5 milioane GSK/Sanofi așteptate în 2022.


Noul acord asigură accesul la vaccinuri modificate dacă pentru a combate Omicron sau a viitoarelor variante îngrijorătoare.

Astăzi, guvernul începe o campanie publicitară menită să încurajeze oamenii să se vaccineze cu a treia doză de îndată ce sunt notificați de NHS.

Marea Britanie combate varianta Omicron printr-o nouă campanie de vaccinare

Ministrul britanic al Sănătății, Sajid Javid, a declarat: „Mulțumită Grupului de lucru pentru vaccinuri, avem un istoric excelent în asigurarea vaccinurilor de care țara are nevoie pentru a ține acest virus la distanță.”

Guvernul britanic a asigurat acum accesul la 453,5 milioane de doze de vaccin prin acorduri cu șase dezvoltatori separați.

Experții spun că vaccinurile existente ar putea oferi cel puțin o anumită protecție împotriva noilor variante, în special împotriva îmbolnăvirilor severe și a decesului.

Pentru a accelera programul de vaccinare, aproximativ 400 de militari vor fi aduși pentru a sprijini desfășurarea noii campanii, cu alte 1.500 de centre suplimentare deschise în farmacii, spitale și site-uri provizorii.

Peste 3.000 de site-uri sunt deja deschise în Anglia – mai mult decât dublul celor din februarie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Charlie Ottley romania

Britanicul Charlie Ottley promovează România în lume: „Guvernul nu face NIMIC, e atât de nefolositor”

boris johnson clovn

Președintele Franței spune despre Boris Johnson că este un CLOVN, iar Marea Britanie un CIRC