in

Marea Britanie, biletele pentru călătoriile locale și regionale cu autobuzul VOR FI PLAFONATE, iată cât vor costa

Marea Britanie, biletele pentru călătoriile locale și regionale cu autobuzul VOR FI PLAFONATE, iată cât vor costa.

Un plafon de 2 lire sterline pentru toate călătoriile locale și regionale cu autobuzul va intra în vigoare începând cu luna octombrie în Anglia, pentru a contribui la combaterea creșterii prețurilor la combustibil, anunță Mirror.

Măsura, care va dura șase luni, va contribui la reducerea costurilor de călătorie în toamnă și iarnă, după ce criza de la pompă a provocat un studiu aprofundat al autorității britanice de reglementare a concurenței.

Tarifele vor include și călătoriile de lungă durată, de până la 80 de mile și care durează mai mult de trei ore.

Plata pentru costul vieții: mii de oameni din Marea Britanie vor primi 200 lire sterline direct în contul bancar în această săptămână

Marea Britanie, biletele pentru călătoriile locale și regionale cu autobuzul

Decizia Downing Street, care a fost în curs de elaborare încă din aprilie, este menită să rezolve o problemă de lungă durată, și anume că transportul cu autobuzul în mediul rural este mai scump și mai puțin frecvent decât în Londra.


Guvernul a fost supus unor presiuni tot mai mari pentru a reduce prețul transportului public, pe măsură ce criza costului vieții scapă de sub control.

Milioane de gospodării din Marea Britanie ar putea vedea facturile crescând cu 64% în octombrie, avertizează experții

Autobuzele din Londra sunt mai ieftine decât oriunde în Marea Britanie – iar acum dezechilibrul va fi remediat. Ideea, o subvenție din partea contribuabililor, este menită să reducă presiunea asupra gospodăriilor, facturile urmând să crească și mai mult spre sfârșitul anului 2022.

”Dar nu vom avea suficiente autobuze pentru ca oamenii să circule”

Unii operatori de autobuze salută ideea unui plafon, dar sunt îngrijorați că va fi dificil să retragă prețurile mici atunci când sistemul se va încheia în aprilie anul viitor.

Stephen Joseph, consultant în domeniul transporturilor și profesor invitat la Universitatea din Hertfordshire, a declarat: “Nu este o problemă: “Riscul este că vom avea tarife ieftine, dar nu vom avea suficiente autobuze pentru ca oamenii să circule”.

Ministerul Transporturilor a declarat într-un comunicat: “Ne-am angajat deja să investim 3 miliarde de lire sterline în serviciile de transport cu autobuzul până în 2025, pentru a îmbunătăți tarifele, serviciile și infrastructura, și am acordat aproape 2 miliarde de lire sterline din martie 2020 operatorilor de autobuze și autorităților locale pentru a atenua impactul pandemiei.”

În Germania, liderii au redus prețurile la 9 euro (aproximativ 7,50 lire sterline) pentru călătorii nelimitate timp de o lună în timpul verii în transportul public local sau regional.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Microbuz care venea din Anglia, accident cumplit în Ungaria, doi morți și nouă răniți – VIDEO

downing street

Viitorul prim-ministrul britanic va fi anunțat pe 5 septembrie, unsprezece candidați și-au anunțat intrarea în lupta electorală