in

Marea Britanie. HMRC a prelungit termenul depunerii online a formularelor „Self Assessment”. Ce penalități veți plăti dacă nu v-ați achitat taxele la timp

Peste 10,7 milioane de persoane au trimis formularele „Self Assessment”, pentru anul financiar 2019/2020, până la finalul lunii ianuarie, a anunțat HMRC, potrivit Super Financial.

Cei 1.8 milioane de oameni care nu au depus încă declarația, nu vor fi suporta penalități, atât timp cât vor depune aplicațiile online până la data de 28 februarie. 

Totuși, cei care nu și-au achitat taxele restante până la sfârșitul lunii Ianuarie, vor acumula o dobândă suplimentară raportată la suma inițială și sunt încurajați să achite cât mai repede.

În caz contrar, aceștia vor fi nevoiți să achite soldul restant, sau să organizeze un plan de achitare până la data de 03 martie, pentru a evita o penalitate de 5%.

„Dacă plec din Marea Britanie îmi pot recupera toate taxele plătite către HMRC”. Ce stă în spatele acestui zvon

Persoanelor care nu au putut depune declarațiile de venit, li se recomandă să achite o sumă estimativă, cât mai curând posibil, fapt care va minimaliza suma unor potențiale penalități și dobânzi.

 Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al Guvernului Marii Britani.

Persoanele care doresc să aplice pentru defalcarea taxei într-un plan de rate de maxim 12 luni, trebuie să îndeplinească următoarele condiții

  • trebuie să nu dețină sold restant pentru Tax Return;
  • să nu fi înregistrat alte datorii în materie de taxe;
  • să nu fie înregistrate în alte planuri de rate HMRC.

Suma datorată trebuie să se încadreze între 32 și 30.000 de lire sterline.

Mai multe informații găsiți pe pagina Super Financial Ltd.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vreme incredibil de rece în Marea Britanie. Temperaturile au scăzut până la -17C

Brexit: O piață de 1 miliard de euro pe zi se mută din Marea Britanie în UE