Menu
in

Marea Britanie interzice PETROLUL RUSESC. Cozi „de panică” la stațiile de carburanți din Regatul Unit

Marea Britanie „se pregătește să interzică” importurile de petrol rusești, ceea ce duce deja la cozi mari la stațiile de carburanți din Marea Britanie, prețurile ajungând aproape de 2 lire sterline pe litru.

Se așteaptă ca Marea Britanie să urmeze exemplul SUA și să interzică importurile de petrol rusesc, șoferii fiind afectați de cea mai abruptă creștere săptămânală a prețurilor la carburanți din ultimii 18 ani, din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.

Prețurile petrolului cresc într-un ritm alarmant, ducând la avertismente că benzina ar putea atinge în curând 2 lire sterline pe litru – ceea ce ar face ca costul mediu al unui rezervor să depășească 100 de lire sterline.

Este probabil ca benzina să ajungă la 1,75 lire sterline până săptămâna viitoare, la fiecare 24 de ore stațiile de combustibil adăugând 5 pence la un litru, în unele zone.

Dar prețurile de la unele stații sunt deja de 1,80 lire sterline, scrie Daily Mail.

Șoferii au stat astăzi la coadă în fața unei benzinării Sainsbury’s din Cambridge, în timp ce s-au grăbit să umple mașinile și bidoanele, înainte ca prețul benzinei să crească și mai mult.

Prețurile carburanților din Marea Britanie, noi recorduri. „Va fi mai rău”

Au fost, de asemenea, cozi lungi la pompele unui Tesco din vecinătatea Suffolk. Pe rețelele de socializare au existat și rapoarte despre cozi la pompele supermarketurilor din Lancashire.

Marea Britanie plănuiește să cumpere mai mult petrol din SUA, Arabia Saudită și Orientul Mijlociu, dar are nevoie de nouă luni pentru a rezolva tranzacțiile.

Mișcarea este de așteptat să fie anunțată în această după-amiază și va prezenta interdicția și perioada de introducere treptată a acesteia, care este de așteptat să dureze aproximativ un an, pentru a încerca să împiedice oamenii să cumpere combustibil din cauza panicii, într-un moment în care prețurile energiei cresc vertiginos.


….Marea Britanie interzice PETROLUL RUSESC. Cozi „de panică” la stațiile de carburanți din Regatul Unit…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version