in

Marea Britanie: Numărul deceselor din cauza COVID-19 este în urcare. 224 de morți în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 20.530 de cazuri de COVID-19 și 224 de decese, potrivit cifrelor date publicității de Ministerul Sănătății.

De asemenea, Biroul Național de Statistică estimează că 35.200 de persoane din Anglia s-au infectat în fiecare zi, săptămâna trecută.

Testele pozitive au crescut cu 31%, de vinerea trecută, când au fost 15.650, iar decesele au crescut cu 65% într-o săptămână.

Situația spitalelor din Anglia este CRITICĂ. Peste 6.000 de pacienți internați cu COVID, sute în stare gravă

Cu toate acestea, oamenii de știință afirmă că rata infectărilor a scăzut ușor și o serie de statistici arată că numărul de cazuri nu mai crește la fel de repede.

Astfel, cazurile s-au dublat între 2 și 9 octombrie, apoi au crescut cu două treimi (62%) săptămâna următoare, la 27.900 pe zi, conform datelor ONS.


Consilierului științific șef al Marii Britanii, Sir Patrick Vallance, care a declarat că există semne că restricțiile locale încep să funcționeze și că numărul de cazuri stagnează în unele zone.

Cercetătorii de la King’s College din Londra spun că următoarele localități care vor intra în faza a treia a restricțiilor vor fi Hartlepool, Sunderland, Stockton-on-Tees , Gateshead, Darlington și regiunea Durham din nord-est; Bradford în nord-vest și Nottingham și Bassetlaw, în Midlands.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Londra: Româncă de 18 ani, găsită vinovată pentru uciderea unui dansator irlandez

femeie UK infectat

O femeie din UK se luptă cu coronavirusul, la zece luni după ce s-a infectat: «Nu ştiu dacă voi mai fi bine vreodată»