in

Marea Britanie: Relaxarea restricțiilor ar putea fi amânată. Ce spune ministrul de Finanțe despre această posibilitate

Ministrul britanic de Finanțe a anunțat în această dimineață că este posibil ca relaxarea restricțiilor să fie amânată, iar schema prezentată de premierul Boris Johnson să fie prelungită până în septembrie.

Sunak a declarat că schema de subvenții salariale este menținută în vigoare încă șase luni, deoarece „lucrurile s-ar putea schimba” în ceea ce privește eliminarea lockdown-ului.

Vorbind în timpul unei vizite la Teesside, ministrul a fost întrebat de ce schema nu este finalizată mai devreme, scrie The Sun.

Când se va putea aplica pentru următoarea subvenție pentru persoanele Self Employed și ce modificări au fost aduse

El a spus: „Abordarea pe care am făcut-o ieri, cu tot sprijinul nostru, a fost în primul rând pentru a îndeplini promisiunile făcute acum un an. Trebuia să facem tot ce este necesar pentru a sprijini oamenii, familiile, afacerile, în timpul crizei, iar bugetul a stabilit acest lucru.”

„Extensia schemei „Furlough” a făcut parte din asta, până la sfârșitul lunii septembrie. Și am făcut asta din câteva motive. Am vrut ca oamenii să aibă asigurarea că „mergem mult” dincolo de finalul foii de parcurs, pentru că, desigur, lucrurile s-ar putea schimba. Am vrut să acceptăm chiar și cea mai precaută viziune a ieșirii de sub restricții”, a mai spus Rishi Sunak.


Cancelarul a extins și alte măsuri de sprijin, inclusiv creșterea cu 20 de lire sterline pe săptămână a ajutoarelor Universal Credit, până în septembrie.

Premierul a insistat că fiecare etapă a celor patru faze de eliminare a restricțiilor va fi activată numai dacă cifrele permit acest lucru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Guvernul alocă sute de milioane de lire sterline pentru relansarea sportului

Londra: Membru al clanului Sadoveanu din Chitila, bătut cu bâtele de o bandă rivală