Menu
in

Marea Britanie se confruntă cu o nouă criză. Nu mai sunt MEDICAMENTE în unele zone

Farmaciile din Marea Britanie au transmis luni, 4 octombrie, că se confruntă cu întârzieri în livrările de medicamente în unele zone și au făcut apel la guvern să asigure un plan de urgență rapid pentru a preveni viitoare probleme în furnizarea de medicamente, potrivit Agerpres.

„Farmaciștii și echipele lor depun mari eforturi pentru a garanta că pacienții au acces la medicamentele lor pe perioada crizei actuale”, a declarat pentru Reuters Leyla Hannbeck, CEO al Asociației Farmaciilor Independente Multiple (AIMp).

Criza carburantului continuă. Benzinăriile din Londra rămân fără combustibil

„În timp ce situația privind criza de carburant a început să se îmbunătățească, suntem conștienți că unele zone geografice continuă să fie afectate de întârzieri în livrările de medicamente”, a spus Hannbeck.

Ea a declarat că actuala criză are un impact considerabil asupra volumului de muncă și a stresului farmaciștilor

„Urmărim îndeaproape situația legată de șoferii de camion și de criza combustibilului (…) şi cerem guvernului să asigure planuri de urgență solide și o strategie pentru a garanta că furnizările de medicamente nu sunt afectate şi că putem să avem în continuare grijă de pacienții noștri”, a declarat Hannbeck.


…Marea Britanie se confruntă cu o nouă criză. Nu mai sunt MEDICAMENTE în unele zone…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version