in

The Guardian: Marea Britanie și nordul Europei vor fi cele mai vântoase locuri de pe planetă la sfârșitul acestei săptămâni

Știri UK: Presiunea scăzută din Atlantic va aduce rafale de 70 de km/h începând de vineri seară. Marea Britanie și nordul Europei vor fi probabil cele mai vântoase locuri de pe planetă în acest weekend.
Zonele de presiune joasă, conduse de un curent care se întărește, sunt prognozate să vină dinspre Atlantic vineri, iar unele dintre acestea vor deveni probabil furtuni.

Harta detaliată arată ce zone ar fi distruse dacă bomba nucleara ar exploda la Londra

Marea Britanie și nordul Europei vor fi cele mai vântoase locuri

Se așteaptă ca rafale de până la 112 km/h să lovească coasta de vest a Irlandei și a Insulelor Feroe, iar coasta de vest a Norvegiei va fi, de asemenea, afectată de vânturi puternice până sâmbătă. Alte condiții de furtună sunt posibile săptămâna următoare, când zonele de presiune joasă și adâncă vor sosi dinspre vest.

Între timp, Groenlanda s-ar putea confrunta cu o nouă creștere bruscă a temperaturilor în această săptămână, cu peste 20 de grade Celsius peste media pentru această perioadă a anului. Cu toate că, în general, temperatura va rămâne sub 0C, unele porțiuni ale stratului de gheață ar putea depăși acest nivel, provocând o nouă topire.

Luna trecută, temperaturile din Groenlanda au doborât recorduri, ajungând în unele locuri la 8C peste media lunii septembrie, în timp ce întinderea gheții marine arctice este sub medie. Criza climatică agravează topirea gheții, deoarece atmosfera continuă să se încălzească, cu consecințe potențial necunoscute.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]


tanara ucis anglia

Gateshead, copil de 14 ani moare înjunghiat de un coleg de aceeași vârstă: ”A lăsat familia sa complet devastată”

legume congelate uk

Britanicii cumpără mai multe legume și alimente congelate sau de calitate inferioară, pe măsură ce costurile vieții cresc