in

Marea Britanie, situație critică în școli: ”Copiii se prezintă flămânzi, obosiți și anxioși, iar mulți fură alimente”

Marea Britanie, situație critică în școli: ”Copiii se prezintă flămânzi, obosiți și anxioși, iar mulți fură alimente”.

Copiii ale căror familii se află într-o “sărăcie profundă” fură de la școală obiecte de bază, cum ar fi alimente și șervețele, iar unii dintre ei lipsesc de la lecții pentru că nu-și permit să plătească biletul de autobuz, a declarat un important expert în mobilitate socială, citat de The Guardian.

Lee Elliot Major, profesor de mobilitate socială la Universitatea din Exeter, a declarat că în Anglia, copiii ajung la școli flămânzi, obosiți și anxioși, în timp ce elevii mai mari lipsesc de la clasa a șasea pentru că sunt deja plecați la muncă pentru a-și ajuta familiile, din cauza crizei costului vieții.

”M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie care va deveni MILIARDAR”

Marea Britanie, situație critică în școli

Școlile se confruntă cu o provocare fără precedent din cauza Covid și a crizei costului vieții, a spus el, și a îndemnat candidații din cursa pentru conducerea Partidului Conservator să prezinte modul în care intenționează să abordeze dezavantajele și să reducă pierderile de învățare cauzate de pandemie.

“Este vital să nu existe o paralizie politică creată de instabilitatea politică chiar în momentul în care este nevoie de conducere pentru a aborda provocările fără precedent cu care se confruntă în prezent școlile și universitățile”, a declarat el în fața grupului parlamentar al tuturor partidelor privind mobilitatea socială. “Lipsa de acțiune acum ar putea însemna ca o generație să fie marcată de pandemia Covidiu.”

”Copiii se prezintă flămânzi, obosiți și anxioși, iar mulți fură obiecte de bază”

“Profesorii din prima linie văd cum copiii se prezintă la școală flămânzi, obosiți și anxioși, iar mulți dintre ei încă lipsesc cu totul de la școală. Elevii fură obiecte de bază, cum ar fi șervețelele, nu pot plăti autobuzul pentru a ajunge la școală, unii lipsesc de la clasa a șasea pentru că au început să lucreze pentru a-și ajuta familiile.”

“Nu s-au cheltuit suficienți bani pentru a-i ajuta pe profesori să repare pagubele provocate de pandemie, iar banii cheltuiți până acum nu au fost bine implementați.”

El a spus că dorește ca finanțarea pentru prima pentru elevi, care este acordată școlilor pentru a îmbunătăți rezultatele celor mai dezavantajați elevi, să fie dublată, iar eligibilitatea să fie extinsă pentru a beneficia mai mulți dintre “săracii care muncesc”.

Cercetările au arătat că pandemia a dus la o pierdere medie de învățare de trei până la patru luni în rândul copiilor, elevii mai mici fiind mai grav afectați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete

Despăgubiri de 5 milioane de lire sterline pentru un pieton lovit de o mașină