in

Marea Britanie: Va fi nevoie de PAȘAPORT COVID pentru accesul în supermarketuri și restaurante?

Autoritățile din Marea Britanie iau în calcul introducerea unui pașaport COVID pentru accesul în supermarketuri, restaurante și pub-uri, spune ministrul de Externe britanic, Dominic Raab, care a anunțat că o astfel de propunere este în curs de examinare.

Pașaportul de vaccinare COVID ar putea fi cerut la intrarea în supermarket, bar sau restaurant, potrivit ministrului, citat de The Telegraph.

Oficialul britanic a făcut, însă, precizarea că nu este încă luată o decizie, ci doar că Guvernul „nu a exclus” introducerea pașaportului de vaccin atât în ​​Marea Britanie, cât și pentru călătoriile în străinătate.

Va trebui să prezentați certificat medical că nu aveți COVID-19 pentru a nu sta în carantină în România

„Mecanismele de punere în aplicare a schemei încă «trebuie rezolvate». Este ceva care nu a fost exclus, este în curs de examinare. Dar, bineînțeles, trebuie să facem această propunere funcțională”, a adăugat Raab.

Conservatorii au criticat afirmațiile ministrului, în contextul deselor luări de poziție cu privire la încălcarea drepturilor civile din cauza restricțiilor COVID.


La rândul său, secretarul pentru transporturi, Grant Shapps, a declarat că Guvernul nu intenționează să introducă un astfel de document eliberat la vaccinare, pe teritoriul Marii Britanii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Baie de sânge la Londra: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un atac cu cuțitul în Camden, pe Highgate Road

Amendat cu 500 de lire sterline la sosirea în Marea Britanie. Susține că habar nu avea de noile reguli cu privire la carantină