in

Medic britanic: „În București sunt doar 25 de locuri în spitale pentru cei 150 de arși”

Un parlamentar conservator l-a interpelat pe premierul britanic David Cameron cu privire la situația gravă a supraviețuitorilor tragediei de la Club Colectiv, din București.

Anne-Marie Trevelyan, deputat de Berwick-upon-Tweed, a spus că a discutat cu un medic din circumscripția sa, dr. Sarah Pape, unul dintre cei mai buni specialiști în arsuri din Marea Britanie.

Aceasta a fost la București, luni, 2 noiembrie, pentru a ajuta echipele medicale din România care se ocupă de victimele dezastrului de vinerea trecută, din Club Colectiv.„Am înțeles că 150 de pacienți cu arsuri critice au nevoie de îngrijire și că există doar 25 de locuri în spitalele din București pentru arși. Sarah Pape a întrebat dacă primul-ministru va lua în considerare acordarea de asistență medicală umanitară acestor victime, permițând utilizarea facilităților din Marea Britanie pentru tratarea lor”, l-a interpelat parlamentarul Trevelyan pe șeful executivului britanic.

Premierul David Cameron  a răspuns că îl bucură vizita doctorului Pape în București și munca sa voluntară în ajutorarea victimelor. „Este o sugestie bună să se ia în considerare dacă putem oferi ajutor de specialitate și sprijin, voi lua în considerare asta și vom vedea ce se poate face.

Premierul a transmis, totodată întreaga sa compasiune pentru victimele din România.


Prințul Charles, mesaj de solidaritate cu victimele de la Club Colectiv

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Protest la Birmingham. „Romania, Rezistă!”, „Noi suntem Colectiv!”

Organizatori: Mitigul de sâmbătă de la ICR nu este unul de PROTEST. „Solidaritate cu România nu înseamnă revoluție!”