in

Meteo: Marea Britanie se pregătește pentru căderi de zăpadă și îngheț

Prima zăpadă din Marea Britanie este prognozată să vină în următoarele zile, cu depuneri de până la zece centimetri în zonele nordice și lapoviță în sud.

Meteorologii mai prognozează că anul acesta am putea avea parte de un Crăciun alb în Regatul Unit, scrie Daily Mail.

Se așteaptă astfel ca temperaturile să scadă sub zero grade, începând de mâine, 3 decembrie.

Biroul Meteorologic a emis o serie de avertismente de zăpadă și gheață pentru anumite părți din Scoția, începând cu ora 18:00, în această seară, până vineri după-amiază, în timp ce Irlanda de Nord se află sub avertizare de îngheț, de mâine.

Meteorologii mai spun că, în ansamblu, că luna noiembrie 2020 se află pe locul șase în topul celor mai călduroase din Marea Britanie, din 1884.

O parte din Marea Britanie se îndreptă din nou spre lockdown. De vineri se interzice vânzarea alcoolului, localurile se închid la 18.00

Purtătorul de cuvânt al Biroului de Meteorologie, Bonnie Diamond, a declarat că se așteaptă zăpadă în Scoția, în regiunea Pennines. Ea a adăugat: „Până la 10 cm de zăpadă este de așteptat să cadă la niveluri ridicate în Pennines și ar putea ninge și la cote mai mici.”

Se așteaptă ca în Anglia și Țara Galilor zilele următoare să fie umede, cu vânt și frig.

În această seară este de așteptat îngheț la sol, cu temperaturi de sub un grad în nordul Angliei și Țara Galilor și 2C mai la sud.

Temperaturile nocturne de mâine și vineri ar putea scădea până la -2 grade Celsius, în nordul Angliei și -1 grad Celsius în alte părți.

Vremea va rămâne „nesigură și destul de rece”, până la mijlocul lunii.

Meteorologii prognozează condiții de vreme rece și în perioada sărbătorilor, cu un potențial Crăciun alb.

Ultima dată când a nins de Crăciun în Regatul Unit a fost în 2010.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie a reușit să licențieze primul vaccin anti-COVID fără aprobarea Agenției Europene a Medicamentului. Cum a fost posibil așa ceva și ce legătură are cu BREXIT

ATAC SÂNGEROS în Anglia: Femeie înjunghiată în gât, în timp ce era la cumpărături într-un magazin Marks & Spencer