in

Metroul din Londra rămâne fără finanțare. Se discută despre închiderea unor linii

Metroul din Londra rămâne fără finanțare. Se discută despre închiderea unor linii

Metroul din Londra este în impas, confruntâdu-se cu o lipsă de finanțare de 1,5 miliarde de lire sterline.

Primăria Londrei încearcă să acopere gaura prin extinderea zonei ULEZ și a creșterii depozitului minim de pe cardurile Oyster de la 5 la 7 lire, scrie My London.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a avertizat că metroul londonez se confruntă cu o „rețea în scădere” și cu „probleme majore de fiabilitate a activelor” care ar putea avea ca rezultat „închideri de mai multe zile” fără finanțare suplimentară din partea guvernului.

Detaliile cu privire la situația dificilă a TfL au fost făcute publice miercuri (2 februarie), primăria urmărind mai multe finanțări înainte ca acordul financiar actual cu Guvernul să se încheie vineri (4 februarie).

Sadiq Khan: Măștile vor continua să fie o condiție de a circula cu mijloacele de transport public din Londra

În document, TfL a stabilit o perspectivă sumbră pentru structura rețelei capitalei în cazul în care nu primește finanțarea necesară.

Ar putea fi luată în considerare o propunere de creștere a ponderii fondurilor acordate TfL din impozitul pe consiliu, care ar genera o finanțare de 61,3 milioane de lire sterline în 2022-2023.


Proiectele existente ar putea fi, de asemenea, suspendate sau anulate complet în cadrul planurilor de economisire a banilor.

Rețeaua de transport din Londra a fost puternic lovită de pandemia de COVID, cu cifre în scădere din cauza restricțiilor, a muncii la domiciliu și a unei scăderi semnificative a turismului.

În ultimii doi ani, TfL a avut periodic nevoie de finanțare din partea guvernului, despre care mulți cred că a devenit mai degrabă o companie politizată, decât concentrată pe nevoile londonezilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

Căutat pentru un viol într-un parc din Brent. Cine îl vede să sune la poliție

Căutat pentru un viol într-un parc din Brent. Cine îl vede să sune la poliție

regina bea numai vin romanesc

O liberală susține că Regina Marii Britanii bea de stinge „numai vin românesc”: Este „secretul longevității ei”