in

Ministerul de Externe britanic, cele mai recente sfaturi de călătorie în România. Lista completă a centrelor de testare agreate de Guvernul Regatului Unit

Călătoriile internaționale rămân restricționate în Marea Britanie, în încercarea de a preveni răspândirea variantelor de coronavirus în Regatul Unit și doar puține țări rămân pe lista verde pentru călătorii, informează Ministerul de Externe britanic.

Sfatul guvernului este ca, în timp ce virusul se răspândește încă în multe părți ale lumii, oamenii nu ar trebui să călătorească în țări de pe listele „galbenă” și „roșie” pentru vacanțe.

Cerințele pentru carantină la hotel timp de zece zile rămân în vigoare pentru cei cărora li se permite să se întoarcă în Anglia din țările „roșii”, iar carantina acasă, alături de teste stricte, va fi necesară pentru cei care se întorc din destinațiile de pe lista „galbenă”.

Listele țărilor pot fi găsite AICI.

Dacă intenționați să călătoriți în Europa Centrală, iată cele mai recente sfaturi de călătorie pe care va trebui să le cunoașteți.

România este pe lista galbenă a Marii Britanii, ceea ce înseamnă că o călătorie în această țară nu este recomandată. Trebuie să faceți carantină acasă, timp de zece zile, la întoarcerea în Marea Britanie și să faceți un test COVID-19 în sau înainte de ziua 2 și în sau după ziua 8.

Decizia a fost luată. Nicio țară din UE nu se mai află pe lista verde a Marii Britanii. Alte șapte țări au intrat pe lista roșie. Vezi despre ce este vorba…

De asemenea, călătorii care sosesc din Marea Britanie în România vor fi obligați să intre în carantină timp de paisprezece zile, cu excepția celor care care pot demonstra dovada vaccinării complete împotriva COVID-19.

Dacă sunteți în posesia unui test PCR negativ (finalizat cu cel mult 72 de ore înainte de îmbarcare sau de a ajunge la frontieră, dacă călătoriți pe șosea), veți fi scutiți de obligația de a intra în carantină, cu condiția să părăsiți România în termen de 72 de ore de la sosire, altfel vi se va cere să faceți paisprezece zile de carantină.

Lista completă a cerințelor de intrare în România poate fi găsită AICI.

Lista completă a centrelor de testare agreate de Guvernul Marii Britanii poate fi găsită AICI.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Adolescent înjunghiat mortal în Montrose Park, Edgware. O femeie martoră la teribilul incident a leșinat

Mii de britanici aflați în concediu în Portugalia s-au îmbulzit în aeroporturi pentru a evita carantina