in

Ministrul Davey: Poate că prințul Charles îşi va duce nepotul în România

Astăzi e o zi de bucurie pentru William şi Kate şi pentru poporul Regatului Unit şi este o bucurie pe care vrem să o împărtăşim cu prietenii noştri aici, în România. Este o ţară cu un respect deosebit pentru Casa Regală a Marii Britanii şi din România eu vreau să le urez lui William şi Kate să vă trăiască, să fie sănătos, să fie norocos”, a transmis Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la București.El a precizat că, împreună cu angajaţii Ambasadei Marii Britanii, a băut o cupă de şampaniîn sănătatea micuţului. Aflat într-o vizită în România, Ministrul Mediului, Edward Davey, a afirmat, la rândul său, că Marea Britanie „este încântată” de naşterea noului prinţ şi le-a mulţumit românilor că au împărtăşit bucuria conaţionalilor săi.

Presa britanică: „It’s a boy”. The Sun și-a schimbat numele pentru o zi

„Ştiu că prinţul Charles păstrează România adânc în sufletul său, vine aici în vacanţe şi sunt sigur că şi el este încântat de naşterea nepotului său. Nici nu ştii, poate Kate şi William îi vor permite să-l aducă şi în România. Vom vedea dacă se va întâmpla asta”, a afirmat ministrul britanic.

Kate, ducesă de Cambridge, a născut luni un băieţel de 3,8 kilograme. Copilul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care are deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă locul al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Sursa: Agerpres

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tinerii se pregătesc să emigreze. Concurenţă mare la facultăţile care asigură slujbe bine plătite peste hotare

Minunea a ținut trei zile. Romii s-au întors în centrul Londrei