in

Ministrul de Interne britanic, apel către populație: „Este imperativ să respectăm regulile în continuare”

Ministrul de interne britanic, Priti Patel, a reluat sâmbătă, 25 aprilie, apelul către populație de a respecta restricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus, subliniind că pericolul încă nu a fost depășit în Regatul Unit, transmite Reuters.

„Instrucțiunile noastre rămân clare: oamenii trebuie să stea în casă și astfel să salveze vieți. Știm că populația este nemulțumită, dar pericolul nu a trecut. Este imperativ să respectăm regulile în continuare”, a subliniat Priti Patel.

Numărul cazurilor de violență domestică a explodat în Londra în timpul restricțiilor. Peste 4.000 de persoane arestate

Restricțiile din Regatul Unit vor ține până în iunie. Guvernul britanic: Relaxarea „ar duce la creșterea substanțială a deceselor”

Bilanțul deceselor cauzate în Regatul Unit de COVID-19 a depășit 20.000, „o bornă tragică și teribilă”, potrivit ministrului de interne britanic.

Guvernul de la Londra a devenit ţinta criticilor pentru modul în care a răspuns la pandemia de coronavirus. Regatul Unit a introdus măsuri de distanțare socială mai târziu decât alte țări europene şi face eforturi pentru sporirea capacității de testare. Țara se plasează pe poziţia a cincea în lume în privința numărului deceselor cauzate de COVID-19, după SUA, Italia, Spania şi Franţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Marea Britanie, pe cale să implementeze carantina de două săptămâni pentru cei care intră în țară

Londra: Român condamnat pentru că a drogat un alt bărbat cu diazepam și l-a agresat sexual