in

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Pur și simplu nu putem eradica acest virus”

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Sajid Javid, cere localurilor din Anglia să folosească pașapoartele COVID după 19 iulie.

Ministrul a sugerat, adresându-se parlamentarilor britanici, că restricțiile vor fi eliminate complet până pe 19 iulie, dar că pentru a stopa răspândirea virusului mai este nevoie de cooperarea oamenilor.

Astlfel, pub-urile, restaurantele, cluburile de noapte și organizatorii de evenimente sportive sunt îndemnași de guvern să folosească „pașapoarte Covid” – chiar și după așa-numita Ziua Libertății de luni viitoare – pentru a stopa răspândirea virusului.

În acest fel, accesul la locații ar fi limitat la persoanele care au un „NHS Covid Pass” pe aplicația NHS sau dovada prin e-mail sau text a unui test de flux lateral negativ de la Test and Trace, în ultimele 48 de ore.

Ideea de „certificare” Covid este văzută acum de guvernul britanic ca o modalitate de a ajuta la reducerea numărului de infecții în cursul celui de-al treilea val, precum și de a oferi un stimulent suplimentar publicului să se vaccineze.

Boris Johnson confirmă Ziua Libertății de pe 19 iulie și îndeamnă oamenii la responsabilitate


Cluburile de noapte, care sunt închise de la primul lockdown, din martie anul trecut, vor avea permisiunea de a funcționa, de lunea viitoare, dar vor fi încurajate să folosească certificarea pentru a minimiza riscurile.

Certificatele nu vor fi obligatorii, iar totul va fi lăsat la latitudinea firmelor, scrie Huffington Post.

Javid le-a spus parlamentarilor că noul plan se referă la „abordarea sigură și treptată pe care o vom face în această vară”.

„Include detalii despre cum vom încuraja companiile și organizatorii de evenimente mari să utilizeze certificarea pentru a limita riscul răspândirii infecției”, a spus el.

Detaliile complete vor apărea atunci când ghidul va fi publicat în zilele următoare.

Javid le-a spus parlamentarilor că este „momentul potrivit pentru a conduce națiunea spre viața normală”.

„Nu va fi niciodată un moment perfect pentru a face acest pas, deoarece pur și simplu nu putem eradica acest virus”, a declarat Javid.


….Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Pur și simplu nu putem eradica acest virus”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.3]
Suporterii britanici, distracție extremă înaintea finalei Euro 2020: Și-au băgat artificii în zonele dureroase și s-au filmat

BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”