in

O nouă linie de tren va fi inaugurată în Londra în curând. Unde va circula Elizabeth Line

elizabeth line

Mult așteptata Elizabeth Line va fi inaugurată la sfârșitul acestei luni, mai devreme decât anticipaseră mulți călători.

Linia va fi inaugurată de la ora 6:30, marți, 24 mai, potrivit MyLondon.

Potrivit MyLondon, din acel moment, toate serviciile TfL Rail vor fi numite „Elizabeth Line”, și vor funcționa trei secțiuni separate: Reading/Heathrow-Paddington, Paddington-Abbey Wood prin Liverpool Street (noua secțiune centrală) și Liverpool Street-Shenfield.

Pentru început, trenurile nu vor circula duminica (cu excepția zilei de 5 iunie, Jubileul de Platină al Reginei) și nici nu vor opri în stația Bond Street din centrul Londrei.

Trenurile vor circula la fiecare cinci minute pe noua secțiune din centrul Londrei între orele 6:30 și 23:00, de luni până sâmbătă. Toate gările vor avea personal în timpul orelor de serviciu.

TfL încă nu a dezvăluit detalii despre vreo ceremonie oficială de deschidere, cu speculații că Regina ar putea fi primul pasager oficial, deoarece linia (plănuită inițial să fie numită „Crossrail”) a fost numită după ea, în urma unui anunț din partea fostului primar al Londrei, Boris Johnson, în 2016.


PRIVITUL, infracțiune în metroul din Londra. Poliția investighează reclamații zilnice

Andy Byford, comisarul TfL, a declarat: „Sunt încântat că putem anunța acum deschiderea liniei Elizabeth în mai. Folosim aceste ultime câteva săptămâni pentru a continua să creștem fiabilitatea pe calea ferată și să pregătim linia pentru a primi clienții. Ziua deschiderii este programată să fie un moment cu adevărat istoric pentru capitală și Marea Britanie și așteptăm cu nerăbdare să prezentăm un plus pur și simplu uimitor al rețelei noastre.”

Elizabeth Line trebuia deschisă în 2018

Proiectul urma să fie inaugurat în decembrie 2018, dar a fost amânat de cauza a numeroase eșecuri. Prețul final al investiției este de așteptat să fie de aproximativ 19 miliarde de lire sterline, dar se așteaptă ca linia să ajute la stimularea redresării economice a Londrei post-Covid, precum și să ofere venituri suplimentare pentru TfL.

Vor fi aduse modificări la 14 rute de autobuz pentru a îmbunătăți legăturile cu stațiile de pe linia Elizabeth din estul și sud-estul Londrei, unde mulți pasageri vor folosi autobuzele pentru a ajunge la și dinspre stații.

Modificările vor intra în vigoare de sâmbătă 14 și sâmbătă 21 mai. Aceasta include noua rută 304, care va funcționa între stațiile Manor Park și Custom House începând cu 21 mai.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

prețurile cresc

Prețurile din Marea Britanie cresc cu cel mai rapid ritm din ultimul deceniu

Pensionar de 87 de ani din Birmigham desfigurat în bătaie de hoața care i-a intrat în casă

Pensionar de 87 de ani din Birmigham, desfigurat în bătaie de hoața care i-a intrat în casă