in

Nebunie TOTALĂ! Putin vrea să „construiască Eurasia de la Lisabona la Vladivostok”

putin eurasia

Un aliat important de-ai lui Putin face o declarație teribilă despre obiectivul Rusiei de a construi „Eurasia deschisă de la Lisabona la Vladivostok”.

O declarație care seamănă a nebunie totală a fost lansată în această dimineață de către aliatul principal al lui Vladimir Putin, și fostul președinte rus Dmitri Medvedev.

Postată pe aplicația de mesagerie Telegram, postarea repetă afirmațiile respinse pe scară largă ale Kremlinului despre simpatizanții naziști din Ucraina, spunând că „ucrainenii pasionați s-au rugat pentru un al treilea Reich în ultimii 30 de ani”.

Rusia, noi acuzații la adresa Marii Britanii. Regatul Unit ar bloca reuniunea ONU cerută de Putin

Din nou, în conformitate cu retorica Kremlinului, Medvedev continuă să pună sub semnul întrebării Ucraina ca țară independentă, făcând referire la „o pseudo-istorie a statului ucrainean”.

Cu toate acestea, încheierea postării poate fi identificată cu ceva mult mai grav, sugerând că obiectivul Moscovei în conflict este „de a construi în sfârșit o Eurasia deschisă – de la Lisabona la Vladivostok”.

În rândul personalităților europene s-a discutat anterior despre noțiunea de zonă de liber schimb care se întinde de la capitala portugheză, cea mai vestică din Europa, și Vladivostok, orașul rus din estul îndepărtat, unde se termină calea ferată transsiberiană.

Cu toate acestea, acest tip de limbaj al unui aliat atât de apropiat al liderului rus este deja un motiv de alarmă în rândul celor care cred că Moscova are ambiții imperialiste dincolo de Ucraina, arată Sky News.


….Nebunie TOTALĂ! Putin vrea să „construiască Eurasia de la Lisabona la Vladivostok”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iarnă în aprilie în Marea Britanie. Se anunță noi căderi de zăpadă și temperaturi de -7 C

Iarnă în aprilie în Marea Britanie. Se anunță noi căderi de zăpadă și temperaturi de -7 C

Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord