in

Nordul Angliei este mai periculos pentru tinere? Una din cinci fete nu se simte în siguranță în viața de zi cu zi

Știri Uk: Nordul Anglie este mai periculos pentru tinere? Un sondaj realizat de Girlguiding arată că fetele și tinerele din nordul Angliei au mai puține șanse să se simtă în siguranță în viața de zi cu zi.
Fetele și tinerele din nordul Angliei se simt mai puțin sigure și mai puțin fericite decât cele din Londra și din sud, potrivit unui sondaj realizat de organizația caritabilă Girlguiding, care este îngrijorată de diferențele regionale “abrupte” în ceea ce privește atitudinile, scrie The Guardian.

O femeie din Londra, concediată de la locul de muncă, câștigă acum 100.000 de lire sterline, învățând oamenii să devină influenceri

Nordul Anglie este mai periculos pentru tinere?

Mai mult de una din cinci (22%) fete și tinere din nordul țării, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, care au participat la sondajul publicat marți, au acuzat teama de hărțuire sexuală ca fiind un factor care le reține la școală. Cifra a fost semnificativ mai mică, de 16%, în Londra și în sud.

În mod similar, mai mult de un sfert din nordul țării (26%) au declarat că stereotipurile de gen le împiedică să meargă la școală, comparativ cu 18% în Londra și în sud. Problema a fost deosebit de acută în rândul fetelor și tinerelor LGBTQ+, aproape două din cinci (37%) plângându-se de stereotipurile de gen la școală.

În general, aproape una din cinci (19%) dintre fetele și tinerele care au participat la sondaj a declarat că nu se simt în siguranță la școală, dar cele din nordul țării au fost mai puțin predispuse să se simtă în siguranță (22%), în comparație cu 19% în Midlands și 16% în Londra și în sud. Cu toate acestea, este mai puțin probabil ca fetele și tinerele de culoare să se simtă în siguranță la școală decât cele de culoare albă (65% față de 70%).

”Cât de frecvente sunt discriminarea, stereotipurile și sexismul”

Directorul executiv Angela Salt a declarat: “Este șocant cât de multe fete și tinere femei, unele chiar de la 11 ani, nu se simt în siguranță la școală, pe rețelele de socializare sau în public. Cercetările noastre arată cât de frecvente sunt discriminarea, stereotipurile și sexismul în societatea noastră și cum, în mod nesurprinzător, acestea creează bariere în calea fericirii, a încrederii și a succesului.


“Împreună cu disparitățile în ceea ce privește experiențele fetelor din întreaga țară, este vital să acționăm acum pentru a aborda aceste probleme pentru a ne asigura că fiecare fată și tânără femeie are oportunitățile de a-și realiza potențialul, indiferent unde locuiesc.”

Peste 3.000 de fete și tinere din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între șapte și 21 de ani, au fost intervievate pe parcursul lunilor martie și aprilie pentru sondajul anual 2022 privind atitudinile Girlguiding.

Marți, Ministerul de Interne urmează să dezvăluie cea de-a doua fază a campaniei sale Enough, care a fost creată pentru a ajuta la combaterea violenței împotriva fetelor și femeilor tinere. Acesta va folosi reclame de televiziune, panouri publicitare, mass-media sociale și publicitate radio pentru a evidenția diferite forme de violență împotriva femeilor și fetelor și cum să provoace autorii abuzurilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

sotia premier uk

Averea fabuloasă a familiei noului premier al Marii Britanii. Cine este soția lui ​Rishi Sunak

Românul de 22 de ani care a violat trei femei în Marea Britanie a fost condamnat pe viață