in

Numărul cazurilor de ”monkeypox” detectate în Marea Britanie a depășit 1.000. ”Dacă faceți sex cu parteneri noi, fiți atenți la orice simptome”

Numărul cazurilor de ”monkeypox” detectate în Marea Britanie a depășit 1.000, în timp ce epidemia continuă să se extindă. Agenția britanică de securitate sanitară a confirmat 1.076 de infecții până duminică și a emis un avertisment pentru cei care participă la evenimentele de vară.

Dr. Sophia Makki, director de incidente la UKHSA, a declarat că se așteaptă ca numărul cazurilor să crească în continuare în zilele și săptămânile următoare. ”Epidemia de monkeypox din Marea Britanie continuă să crească, cu peste o mie de cazuri confirmate acum la nivel național.”, a declarat ea, citată de Express.

Cazurile de diabet de tip 2 la copii în Anglia și Țara Galilor au explodat pe fondul crizei de obezitate

Numărul cazurilor de ”monkeypox” detectate în Marea Britanie a depășit 1.000

”Dacă participați la evenimente mari în timpul verii sau dacă faceți sex cu parteneri noi, fiți atenți la orice simptome de monkeypox, astfel încât să puteți fi testat rapid și să evitați transmiterea infecției.”, a precizat directoarea.

“În prezent, majoritatea cazurilor au fost înregistrate la bărbați homosexuali, bisexuali sau care fac sex cu bărbați. Cu toate acestea, orice persoană care a avut un contact apropiat cu un individ cu simptome este, de asemenea, expusă unui risc crescut.”, a mai precizat ea.

Organizația Mondială a Sănătății a decis sâmbătă că focarele de variolă de maimuță din mai multe țări nu sunt încă suficient de grave pentru a fi clasificate ca urgență de sănătate publică de interes internațional.

Dar a declarat că răspândirea este “profund îngrijorătoare” și că experții vor urmări “extrem de atent” evoluția amenințării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

costuri saracie

Circa 7 milioane de familii din Marea Britanie trăiesc un ”an de frică financiară înfricoșătoare”, fără hrană și încălzire

Fată de 16 ani a murit în somn la Londra

O fată sănătoasă, în vârstă de 16 ani, a murit „din senin” în timpul somnului acasă, în Dagenham, după ce inima ei „a încetat să mai bată”