in

Numărul de pub-uri din Anglia și Țara Galilor a scăzut sub 40.000 în prima jumătate a anului, iată cauzele

Numărul de pub-uri din Anglia și Țara Galilor a scăzut sub 40.000 în prima jumătate a anului, potrivit unei analize publicate astăzi de consultanții imobiliari Altus Group.

“Ultimele ordine!” – faimosul clopoțel pentru o ultimă rundă înainte de închidere sună din ce în ce mai des nu numai pentru oaspeți, ci și pentru pub-uri în sine, scrie ORF.

Aceasta înseamnă cu 7.000 mai puține decât în urmă cu un deceniu și, mai important, mai puține baruri decât oricând, scrie news.sky.com.

Numărul de pub-uri din Anglia și Țara Galilor a scăzut sub 40.000

Scăderea bruscă este surprinzătoare. La urma urmei, pub-urile sunt considerate sufletul “comunității”. Aici se întâlnesc prietenii și familiile pentru friptura de duminică, unde colegii și grupurile sportive se bucură de una sau mai multe halbe de bere după o zi de muncă sau de activitate.

Dacă doriți să beți o bere după serviciu în centrul Londrei, într-o după-amiază de joi, este nevoie de mult timp pentru a ajunge la bar prin mulțime.

Mașini electrice la Londra, criză de puncte de încărcare. Diferențe uriașe între cartiere


Într-un sat englezesc este mai probabil să existe un pub decât o biserică sau un magazin – cel puțin aceasta este impresia multor turiști. Și pentru mulți vizitatori, o vizită la pub face parte din program.

Dar cifrele oferă o imagine diferită, una destul de dramatică. Moartea lor a început cu mult timp în urmă, iar pandemia nu a făcut decât să intensifice această tendință. Există mai multe motive pentru acest lucru: interzicerea fumatului, alcool mai ieftin în supermarketuri și schimbări în comportamentul de consum.

În plus, proprietarii de hanuri se plâng de taxele mari pe bere. Acum există și inflația, care a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele decenii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

£300.000 despăgubire în urma unui accident de muncă

vestigii subacvatice

„Vestigii subacvatice 2022”, un proiect cultural prin care Marea Neagră își dezvăluie secretele