in

Marea Britanie: Oamenii sunt mai îngrijorați de problemele financiare decât de COVID

Marea Britanie: Oamenii sunt mai îngrijorați de problemele financiare decât de COVID

Mai mulți oameni sunt îngrijorați de problemele lor financiare decât de infectarea cu COVID-19, potrivit unei noi cercetări.

Aproape patru din 10 oameni (38%) sunt îngrijorați de finanțele lor – în creștere de la 32%, în ianuarie, și cel mai mare procent de la începutul pandemiei de coronavirus, arată Sky News.

Aproximativ 33% dintre respondenți au spus că sunt îngrijorați de infectarea cu COVID-19 – în scădere de la 40%, în ianuarie.

Cercetarea face parte din studiul social COVID-19 al University College London, care se bazează pe opiniile a 28.495 de persoane între 21 și 27 martie a.c., în Marea Britanie.

EasyJet anunță alte anulări de zboruri din cauza cazurilor COVID din companie

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că doar 56% dintre oameni au simțit că au controlul asupra finanțelor lor în martie, comparativ cu 63% în octombrie.

Aproximativ 49% au spus că se simt în control asupra sănătății mintale, comparativ cu 54% în urmă cu șase luni, numărul de persoane raportând simptome de anxietate și depresie la cel mai înalt nivel din ultimele 11 luni.

Marea Britanie: Șefii NHS cer un nou LOCKDOWN din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID. Care a fost răspunsul Guvernului

Dr. Daisy Fancourt, de la Institutul de Epidemiologie și Îngrijire a Sănătății al UCL, a declarat: „Aceste constatări ar putea sugera că revenirea noastră la o viață mai „normală” nu a avut toate beneficiile pentru sănătatea mintală la care oamenii se așteptau.”

„Dar este, de asemenea, de remarcat faptul că în ultimele luni a apărut o criză a costului vieții. Preocupările legate de bani au crescut, oamenii fiind acum mai preocupați de finanțe decât de COVID-19.”

„Acest lucru sugerează că noii factori de stres psihologic devin dominanți pentru indivizi”. Studiul este finanțat de Fundația Nuffield, UK Research and Innovation.


…Marea Britanie: Oamenii sunt mai îngrijorați de problemele financiare decât de COVID…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

arme chimice Mariupol

Ministru britanic: „Occidentul are în vedere orice opțiune” dacă Rusia a folosit arme chimice la Mariupol

Familia Drăgoi aducea sclavi din România și îi exploata în Londra. Victimele stăteau în condiții inumane în case închiriate de ticăloși

Familia Drăgoi aducea sclavi din România și îi exploata în Londra. Victimele stăteau în condiții inumane în case închiriate de ticăloși