in

Opt avioane blocate pe Aeroportul Heathrow din cauza suspiciunilor de coronavirus

Opt avioane de pe aeroportul Heathrow au fost ținute la sol în această dimineață, după ce pasageri de la bord s-au plâns de simptomele coronavirus.

Pasagerilor unui zbor United Airlines din San Francisco li s-a spus să rămână pe scaune după aterizare, deoarece cineva ar putea avea boala considerată mortală. Oamenii de la bord au spus că căpitanul a avertizat că ar putea fi blocați ceva vreme, deoarece există suspiciuni de coronavirus și pe „alte șapte avioane”.

Inspectorii de sănătate publică și oficialii aeroportului au refuzat să publice toate detaliile despre incidentul din această dimineață, care ar fi implicat sute de pasageri.

Un britanic de la bordul aeronavei a declarat pentru Metro că personalul a condus un pasager în spatele aeronavei și au așteptat să ajungă acolo oficialii din domeniul sănătății.

Călătorul a spus că toți ceilalți au fost lăsați să plece aproximativ o jumătate de oră mai târziu. El a declarat pentru MailOnline: „Ni s-a spus să rămânem așezați până când autoritățile vor veni la bord, iar el [căpitanul] a spus că alte șapte zboruri au aterizat și sunt într-o situație similară”.

Bărbatul a declarat că echipajul de cabină nu purta măști sau haine de protecție atunci când s-a ocupat de pasager.


ALERTĂ! Primul caz de coronavirus mortal, confirmat în Londra

Într-o declarație, American Airlines a anunțat: „Echipa noastră de la Aeroportul London Heathrow oferă asistență legată de zborul United 901 (San Francisco-London Heathrow) astăzi, în urma rapoartelor cu privire la o persoană căreia i s-a făcut rău la bord.

„Siguranța clienților și angajaților noștri este cea mai mare prioritate și continuăm să lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale”, a mai afirmat compania aviatică.

15 cazuri de coronavirus au fost confirmate în SUA, unde guvernul a interzis toți călătorii care au fost în China în ultimele două săptămâni.

Nu s-au înregistrat cazuri în San Fransisco, dar șase persoane au fost diagnosticate în California – două în San Jose.

Boala a infectat până acum peste 64.000 de oameni din întreaga lume și a ucis mai mult de 1.300 de oameni – în mare parte în epicentrul focarului din Wuhan, China.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Partizanii Brexit se plâng că deja trebuie să aștepte la cozi pe aeroporturile UE: „NU asta am votat”

Românii nu vor mai putea veni să muncească în Marea Britanie decât dacă vor câștiga minim 23.000 de lire sterline pe an