in

Palatele regale, fără milioanele de turiști. Câte milioane de lire sterline pierde Regina Marii Britanii din cauza restricțiilor

Restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus pot provoca o pierdere imensă pentru Casa Regală britanică care câștiga de pe urma milioanelor de turiști veniți să viziteze palatele din Marea Britanie.

Lordul Chamberlain, administratorul domeniilor regale, avertizează personalul ar putea să se confrunte cu înghețarea salariilor din cauză că pierderile s-ar putea ridica la 18 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail.

Palatele regale sunt închise din cauza restricțiilor, iar veniturile generate de milioanele de turiști nu vor mai exista pentru o perioadă.

Lordul Chamberlain a recunoscut că veniturile regale vor scădea în acest an cu aproape o treime.

El a mai spus lucrătorilor că va exista o înghețare a salariilor, precum și o stopare a recrutărilor.

Anul trecut, casa regală a câștigat peste 70 de milioane de lire sterline din vânzările de bilete și suveniruri.


Regina Elisabeta II se retrage din viața publică. Va rămâne la Castelul Windsor pe termen nedeterminat

Spre exemplu, Palatul Buckingham aduce în jur de 12 milioane de lire sterline pe an, Castelul Windsor 25 de milioane de lire sterline, Holyrood House, din Edinburgh, 5,6 milioane de lire sterline, Royal Mews – 1,6 milioane de lire sterline și Clarence House – 132.000 de lire sterline.

„Criza ne-a testat deja rezistența, adaptabilitatea și pregătirea în multe moduri și la toate nivelurile din întreaga organizație. De asemenea, a avut un impact semnificativ asupra activităților întregii case regale. Deși Marea Britanie pare să fi depășit vârful infecției, rămâne neclar când se vor fi eliminate măsurile precum distanțarea socială”, a scris Lordul Chamberlain într-un email citat de Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: «Vom învinge acest virus»

Mesaj extraordinar al Regelui: «Acest virus nu ne va învinge. Ne va face mai puternici ca societate »

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Samsarii din vămi jupoaie românii care vor să intre în țară. Cer sute de euro ca să ducă oamenii acasă

ONS: Numărul real al victimelor din UK, mai mare cu 10.000 decât cel prezentat de Ministerul Sănătății. 44.000 de morți din cauza COVID-19