in

Palatul Buckingham cere înlăturarea fotografiei Reginei Elisabeta II de pe „autobuzul Trump”

Palatul Buckingham cere ca fotografia Reginei Elisabeta II să fie dată jos de pe așa-numitul „autobuz Trump”, deținut de unul dintre susținătorii fostului președinte american, arată un raport BuzzFeed.

Regina apare într-o fotografie afișată pe exteriorul autobuzului, purtând o pălărie „Make America Great Again” și o jachetă roșie cu o broșă QAnon.

Potrivit sursei citate, Palatul Buckingham știa despre acest lucru iar reprezentanții au făcut solicitări pentru ca fotografia să fie înlăturată cât mai repede.

Priti Patel despre situația din SUA: „Comentariile [lui Trump] au condus direct la violențe”

Autobuzul este deținut de Buddy Hall, un susținător înfocat al fostului președinte american, Donald Trump,  și a fost conceput ca un „autobuz neoficial pentru turneul de campanie, pentru a sprijini realegerea președintelui Trump în 2020”, conform paginii sale GoFundMe.

Autobuzul a fost văzut la majoritatea evenimentelor din campanie electorală a lui Trump, iar ultima dată a fost prezent la un miting în Florida, săptămâna trecută.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Cetățenii europeni fără locuri de muncă, reținuți și expulzați din Regatul Unit. „Ideea de a mă muta în Marea Britanie mă înspăimântă”

Unul din 10 europeni vrea să părăsească Marea Britanie după 30 iunie