in

Peste 100 de zboruri din India au aterizat în Marea Britanie de la includerea acestei țări pe lista roșie

Zborurile din India sunt încă permise să ajungă în Marea Britanie, în ciuda faptului că țara se află pe lista roșie a Marii Britanii.

Peste 100 de avioane din India au aterizat în Marea Britanie de când țara a fost plasată pe lista roșie, pe 23 aprilie.

Analiza efectuată de LBC a constatat că 110 zboruri au aterizat în Marea Britanie în cele trei săptămâni și jumătate de când India a fost inclusă pe lista roșie de călătorie – o măsură care nu a fost însoțită de interzicerea zborurilor directe.

India a fost plasată pe lista roșie după apariția unei tulpini a coronavirusului mai transmisibilă decât varianta Kent și a început să se răspândească în 86 de zone din toată Anglia.

Spre exemplu, scrie The Mirror, citat de My London, trei zboruri pline cu pasageri din Delhi și Mumbai au ajuns pe 18 mai pe aeroportul Heathrow.

Anglia, sub amenințarea variantei indiene a COVID. 1000 de cazuri noi în doar 4 zile. Eliminarea distanțării a fost abandonată

Doar cetățenii britanici și irlandezi, sau cei cu drepturi de ședere în Marea Britanie – inclusiv deținătorii de vize pe termen lung – pot intra în Anglia după ce au călătorit sau au tranzitat India.

În ciuda regulilor de călătorie ale guvernului, inclusiv interzicerea zborurilor directe din țările de pe lista roșie, acest lucru nu se aplică Indiei, căreia i s-a permis să continue zborurile către Marea Britanie.

Mai mult, compania Air India a anunțat zboruri indirecte suplimentare de la aeroportul Heathrow din Londra către mai multe orașe indiene, inclusiv Mumbai și Bengaluru, arătând cererea continuă de zboruri către și din țară.

Guvernul și-a apărat decizia de a continua zborurile directe între Marea Britanie și India.

Un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson a declarat: „Există un număr mic de motive pentru care oamenii ar putea avea nevoie să călătorească în India, chiar și atunci când țara se află pe lista roșie. Nu ne-am aștepta la cifre substanțiale de călători.”

Întrebat dacă zborurile directe din India ar putea fi interzise, ​​el a adăugat: „Vom ține toate măsurile sub control în interesul sănătății publice”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Fostul consilier principal al lui Boris Johnson acuză: „Planul de combatere a COVID a fost jumătate dezastru, jumătate inexistent”

Asistenta care l-a îngrijit de COVID pe Boris Johnson și-a dat demisia: „Nu suntem suficient de respectate și de bine plătite”