Menu
in

Politician rus apropiat de Putin, declarație ȘOC: „Regina este o bețivă, are obiceiul să se îmbete cu brandy”

Un politician rus, apropiat de președintele Vladimir Putin, a făcut o declarație șoc cu privire la Regina Marii Britanii, insinuând că este o mare băutoare.

În aprilie 2018, presa rusă insinua că regina este o mare băutoare, când relațiile dintre Moscova și Londra se deterioraseră, în urma atacului de la Salisbury.

Alexei Pușkov, un politician rus, a spus că regina bea de stinge, arată Daily Express.

El a spus: „Înainte de cină, ea bea un cocktail făcut din gin și altul pe bază de vin, cu gheață și lămâie.”

„După masă, bea un pahar de vin cu un baton de ciocolată. Bea și Martini. La sfârșitul zilei, îi place să bea șampanie rece.”

Politicianul rus a mai susținut că monarhul este un „băutor frecvent de brandy”.

Dimitri Kiselev, un prezentator TV din Rusia, a făcut remarci jignitoare cu privire la apariția premierul britanic de atunci, Theresa Ma: „Aici este șefa guvernului britanic, Theresa May. Ea a ales să țină discursul său cel mai agresiv cu privire la Rusia, în timp ce și-a etalat cu generozitate carnea albă obosită”.

Curtea Penală Internațională anchetează Rusia pentru CRIME DE RĂZBOI. Boris Johnson: „S-a folosit muniție împotriva civililor nevinovați”

Săptămâna trecută, o emisiune de discuții a prezentat invitați care sugerau că Rusia ar putea invada statele membre NATO, precum Suedia, după cum a raportat The Sun.

Vorbind în direct la postul de televiziune Rossiya 1, colonelul militar rus în retragere Igor Korotcenco, a făcut semn către Gotland, cea mai mare insulă a Suediei, cu o populație de aproximativ 58.595 de locuitori, încercuită cu roșu.

Colonelul Korotcenco a explicat, de asemenea, modul în care Rusia va împinge în sus spre coridorul Suwalki, lângă granița Poloniei și Lituaniei, separând cele două țări și blocând întăririle NATO din Occident.

El a adăugat: „Occidentul și NATO vor ști că Rusia declară o zonă de excludere aeriană de 400 km”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Exit mobile version