in

Pregătiri pentru Brexit în estul Angliei: O autostradă va fi transformată în parcare pentru tirurile ce vor aștepta intrarea în vamăO autostradă din Kent va fi închisă săptămâna viitoare pentru a se pregăti transformarea acesteia într-o parcare uriașă pentru tiruri în cazul unui Brexit fără acord cu UE, scrie Daily Express.

Parlamentarul conservator de Tunbridge și Malling, Tom Tugendhat, a declarat că nu a fost consultat pentru cu privire la începerea unei astfel de construcții pe M26 și nu a existat nici o consultarea cu comunitatea din zonă.

„Lucrările au început noaptea trecută, am scris ministrului în aprilie, întrebând dacă acest lucru se va întâmpla și am fost asigurat că nu există planuri, iar ieri mi s-a confirmat de cei de la autostrăzi exact ceea ce a fost planificat”, a declarat deputatul.


Închiderea autostrăzii este programată de joi, 11 octombrie, de la ora 22:00, joi, până luni, la ora 17:30, apoi între orele de pe 19 noiembrie și până pe 21 decembrie, între orele 22:00 și 17:00.

Planul de dezvoltare este denumit „Operațiunea Brock” de către Ministerul Transporturilor britanic și va asigura că mii de camioane pot fi manipulate eficient în cazul în care transportul de marfă nu va putea ajunge în porturi, după ce Marea Britanie părăsește UE.

Parlamentarul Tugendhat a solicitat răspunsuri din partea ministrului Transporturilor cu privire la modul în care a fost acordată autorizația de construire „fără nicio consultare”.

El a spus: „Vreau ca ministerul să vină cu soluții mai bune decât asta pentru că este inacceptabil să închidă o parte din Kent”.

Ministrul Grayling a răspuns că nu crede că această situație de fapt ar deveni realitate, pentru că nu se așteaptă ca Marea Britanie să părăsească UE fără o înțelegere.

El a spus: „Sunt încrezător că eventualele contingențe pe care le avem în cazul unui Brexit fără acord nu vor fi necesare, întrucât vom avea o înțelegere”.

Lucrările au început deja pe M20 între Maidstone și Ashford.

De asemenea, a fost dezvăluit faptul că miniștrii intenționează să utilizeze M26, care leagă M25 de M20, în Kent, pentru a parca mai multe camioane.

Efectele Brexit. Companiile britanice limitează angajarea de personal. Managerii se așteaptă la un mediu economic nefavorabil

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum vrea PNL să îi aducă pe români acasă: „Facem un portal cu locuri de muncă pentru a atrage acasă românii din diaspora”

Columna lui Iohannis. Președintele și-a început campania electorală în Italia